Problematična koža 

Postoji % proizvoda.
Nevitil krema za Vitiligo blagotvorno deluje na vraćanje prirodne boje kože na mestima gde su se pojavile bele mrlje. Ne sadrži kortikosteroide ni druge hemikalije. Potpuno je prirodna. Deluje kod odraslih i dece. Mogu je koristiti trudnice i dojilje. Odabrani biljni sastojci ove kreme prodiru kroz pore na koži i stimulišu melanocite na proizvodnju...
1 250 din
Na zalihama
Crni kim dobro njeguje suhu i ljuskavu kožu. Smatra se da sprečava nastajanje bora, a postojeće sitnije bore će umanjiti svakodnevnom upotrebom. Naročito je pogodan i za osetljivu kožu sklonu crvenilu i upalama, jer je neguje i umiruje. RASPRODATO!
1 100 din
Calivita kapsule koje sadrže ulje žutog noćurka. Nezasićene masne kiseline obezbeđuju se iz prirodnog izvora, jer ih naše namirnice uglavnom ne sadrže u potrebnim količinama, mada su neophodne za zdravu funkciju cirkulacionog sistema.
2 970 din
Na zalihama
Power Mins su prirodne tablete koje sadrže oligoelemente i mineralne materije u optimalnoj srazmeri. Dejstveni principi na sinergistički način uzajamno jačaju svoje dejstvo. Njihova helatna veza obezbeđuje potpunu apsorpciju i iskorišćavanje.
2 040 din
Na zalihama
Prikaz 1 - 4 od 4 artikala