Psorijaza 

Postoji % proizvoda.
Blagotvorno deluje kod raznih hroničnih problema sa kožom, uključujući i keratoze, lišajeve, crvenilo lica (rozacea), herpes i dr.   Jedinstvena biljna formula, širokog polja delovanja, daje brze rezultate bez štetnih efekata. Mogu koristiti bebe, deca, trudnice i dojilje. Snažno dejstvo ovog proizvoda postiže se zahvaljujući njegovom sastavu u koji ulaze...
990 din
Na zalihama
Staroplaninski melem za Ekcem i Psorijazu poseduje veoma jak antiflamatorni, antibakterijski, antimiotički i antiseboreični efekat. Ima blagotvorno dejstvo kod Ekcema (Dermatitisa koji se manifestuje crvenilom, svrabom i perutanjem kože), i Psorijaze, gde nakon mesec dana tretmana dolazi do drastičnog poboljšanja i povlačenja oštećenih i obolelih kožnih...
1 280 din
Na zalihama
Savremene tablete koje sadrže organski spoj cinka. Helatna veza obezbeđuje potpunu apsorpciju i iskorišćenje. Posebno se preporučuje muškarcima!
1 125 din
Na zalihama
Nema na zalihama. Savremene tablete koje sadrže organski spoj cinka. Helatna veza obezbeđuje potpunu apsorpciju i iskorišćenje. Posebno se preporučuje muškarcima!
Crni kim dobro njeguje suhu i ljuskavu kožu. Smatra se da sprečava nastajanje bora, a postojeće sitnije bore će umanjiti svakodnevnom upotrebom. Naročito je pogodan i za osetljivu kožu sklonu crvenilu i upalama, jer je neguje i umiruje. RASPRODATO!
1 100 din
Samlevena čista ajkulina hrskavica sa belačevinama i ugljenim hidratima, u interesu efikasnog funkcionisanja imunog sistema.
5 240 din
Na zalihama
Prikaz 1 - 6 od 6 artikala