Heljda

Prirodni jastuci od heljde. Napomena: Uzorak jastučnice ne mora biti identičan uzorku sa slike. Napomena**: Poručivanjem Heljda proizvoda, na sebe preuzimate i troškove dostave koji variraju u zavisnosti od težine i volumena pošiljke( uglavnom je to od 300-350 din.) Plaćate dostavljaču kad proizvod stigne do vaših vrata.

Heljda 

Postoji % proizvoda.
po strani
Ovaj specijalno dizajniran jastuk sa rupom u sredini, ublažava pritisak na osetljivim oblastima dok sedite, pa je stoga idealan za ljude koje imaju analne bolove, hemoroide, prostatitis, za trudnice, kod preloma trtične kosti, bol u trtičnoj kosti.
1 800 din
Na zalihama
Ovaj prelepo dizajnirani jastuk u obliku polumeseca napravljen je tako da pomogne u zdravom, pravilnom držanju kičme a pritom idealan za meditaciju gde sedite skrštenih nogu.
2 500 din
Na zalihama
Zabuton je japanski jastuk za sedenje. Koristi se kada se sedi na podu.
4 500 din
Na zalihama
Ljuspice čine jastuk anatomskim, prilagodljivim bebinoj glavi, vratu i kičmi. Ovaj jastuk je odlično pomagalo dojiljama.
2 200 din
Na zalihama
Jastuče “Mesečko” punjeno je heljdom i lavandom.
1 600 din
Na zalihama
 Jastuk za putovanje punjen ljuspicama heljde je idealan da vaše 
1 500 din
Na zalihama
Heljda jastuk sa rupom u sredini i punjen ljuspicama heljde, učiniće vaše sedenje udobnim, ako ste prinuđeni da dugo sedite. Pritisak će se ravnomerno rasporediti na butinama, a sedalni deo gde je rupa biće oslobođen pritiska i slobodan za cirkulaciju vazduha.
1 800 din
Na zalihama
Specijalno dizajniran jastuk za sex, punjen ljuspicama od heljde za bolji seksualni odnos, i višestruki doživljaj orgazma.
2 200 din
Na zalihama
Ovaj raskošni jastuk je dizajniran da pomogne u zdravom, pravilnom držanju kičme a pritom idealan za meditaciju gde sedite skrštenih nogu. On je idealan za one vežbače joge i praktikante meditacije čija kolena/butine još nisu stigli do poda nego su im još delimično u vazduhu.
2 500 din
Na zalihama
Oblik jastuka za trudnice je napravljen tako da vam pruža udobnost i podršku stomaku i kičmi tokom sna. Dužina jastuka je dovoljna da se žena udobno smesti u sredini i tako ima podršku i na leđima i na stomaku a da je glava pritom takođe na jastuku od heljde.
4 500 din
Na zalihama
Cilj andidekubitus programa je da se pomoću njega preventivno deluje na sprečavanju nastanka, jer je lečenje nastalog dekubitusa, skup i dugotrajan proces.
1 700 din
Na zalihama
Najzdraviji jastuci, za najzdraviji san.
1 600 din
Na zalihama
Prikaz 1 - 12 od 13 artikala