Staroplaninski melem   Staroplaninski melem

Staroplaninski melem 

Postoji % proizvoda.
Staroplaninski melem za Kondilome i bradaviceSve te ružne izrasline nemaju nikakve šanse kada se tretiraju prirodnim Staroplaninskim melemom za kondilome i polne bradavice.
920 din
Na stanju!
Staroplaninski melem za kondilome i bradavice. Sve te ružne izrasline nemaju nikakve šanse kada se tretiraju prirodnim Staroplaninskim melemom za kondilome i polne bradavice.
920 din
Na stanju!
Staroplaninski melem za Ekcem i Psorijazu poseduje veoma jak antiflamatorni, antibakterijski, antimiotički i antiseboreični efekat. Ima blagotvorno dejstvo kod Ekcema (Dermatitisa koji se manifestuje crvenilom, svrabom i perutanjem kože), i Psorijaze, gde nakon mesec dana tretmana dolazi do drastičnog poboljšanja i povlačenja oštećenih i obolelih kožnih...
1 280 din
Na zalihama
Pažljivo odabrani prirodni sastojci, u kombinaciji sa tradicionalnom izradom, apsolutno prirodnom sirovinskom bazom, morali su dati ovoj kremi, slobodno možemo reći i magično svojstvo. Dakle, ovo je melem protiv Hemoroida koji zaista deluje, apsolutno opravdava svoj naziv, u šta se uverilo na hiljade naših zadovoljnih i krajnje zahvalnih korisnika.
930 din
Imamo na stanju!
Prikaz 1 - 4 od 4 artikala