Prirodni preparati za mršavljenje i gojenje. Prodaja prirodnih preparata. Zlatiborski čaj za mršavljenje, kapsule za mršavljenje, prirodni tonik za mršavljenje, preparati za zdravo mršavljenje i sagorevači masti. Prirodni preparati za gojenje i preparati za povećanje mišićne mase i proteinska hrana. Prirodni sportski preparati za fitnes i bodyb...
Prirodni preparati za mršavljenje i gojenje. Prodaja prirodnih preparata. Zlatiborski čaj za mršavljenje, kapsule za mršavljenje, prirodni tonik za mršavljenje, preparati za zdravo mršavljenje i sagorevači masti. Prirodni preparati za gojenje i preparati za povećanje mišićne mase i proteinska hrana. Prirodni sportski preparati za fitnes i bodybilding, l`carnitine, glutamin i aminokiseline. Garcinia, Calivita slim Formula i Trimex i Xshape. Herbalife Formula 1. Hemel Anticelulit.
Više

Preparati za mršavljenje i preparati za gojenje 

Postoji % proizvoda.
Nopalin je preparat koji sadrži dehidriranu stabljiku pustinjskog kaktusa pod nazivom nopal, bogatu vitaminima, mineralima i vlaknima. Prirodno rešenje za uspostavljanje ravnoteže metaboličkih procesa.
3 370 din
Na zalihama
Efikasno lečenje celulita počiva na ...
2 313 din
Na zalihama
Nema na zalihama. Gojaznost predstavlja ogroman zdravstveni i estetski problem u celom svetu. Gojaznost ujedno znači i višak telesne mase.
Calivita Slim Formula je dodatak ishrani u obliku tableta, koja pomaže proces smanjenja viška telesne težine, delotvorno pomaže postizanje i održavanje optimalne težine.
4 250 din
Na zalihama
Calivita XShape je preparat za dopunu ishrane pri režimu mršavljenja. Ovaj preparat za mršavljenje doprinosi uspešnosti dijeta.
4 265 din
Na zalihama
Chromium Max 500 su kapsule koje sadrže hrom-pikolinat, uz adekvatnu ishranu i fizičku aktivnost mogu da pruže ozbiljnu pomoć u postizanju i održavanju idealne telesne težine. Korisno utiče na povećanje mišićne mase i smanjenje telesne masti kod sportista
2 225 din
Na zalihama
Preparat sadrži hidroksicitrat i krompikonilat koji u ovom proizvodu sinergistički djeluju na smanjenje apetita i pomažu osobama koje žele smršaviti. Njegovi djelatni principi na bazi bilja i oligoelemenata sprječavaju nastanak masti i njihovo nakupljanje
2 970 din
Na zalihama
Prikaz 1 - 7 od 7 artikala