Prirodni preparati za jačanje imuniteta odraslih i dece. Prodaja prirodnih preparata.

Preparati za jačanje imuniteta 

Postoji % proizvoda.
Sremuš, allium ursinum, ili divlji beli luk je biljka koja je najčešće samonikla. Njeno trostrano stablo ima bele štitolike cvasti i dva dugačka lista. Etarsko ulje Sremuša bogato je alinom i izoalinom.
750 din
Na zalihama
Pomaže u izbacivanju virusa koji je uzročnik kondiloma (HPV) delujući na sam virus i snaženje imunog sistema.
1 100 din
Na zalihama
Calivita Garlic Caps su želatinske kapsule belog luka koje sadrže beli luk i peršun; vekovima uspešno primenjivani u narodnoj medicini, sa širokim spektrom primene, a izbegavajući neprijatne pojave svežeg belog luka (neprijatan miris, gorušica).
1 750 din
Na zalihama
Kupite novi, Organic Noni Pak koji sadrži 4 bočice, sa 25% popusta, pa ćete četvrti proizvod dobiti besplatno! Noni pripada grupi najpopularnijih egzotičnih super-voća, pošto je ekstremno bogato aktivnim sastojcima koji doprinose očuvanju zdravlja.
23 509 din 31 345 din -25%
Snižena cena!
Na zalihama
Noni pripada grupi najpopularnijih egzotičnih super-voća, pošto je ekstremno bogato aktivnim sastojcima koji doprinose očuvanju zdravlja. Savremeni razvoj tehnologije u kombinaciji sa ekološki prihvatljivim načinom proizvodnje CaliVita proizvoda, omogućava nam, da dobijemo najviše od onoga što nam ovo fenomenalno voće nudi.
7 837 din
Na zalihama
Virago je višekomponentni preparat, koji sadrži aktivne materije koje pospešuju rad imunog sistema, i ima anti-bakterijsko i anti-virusno dejstvo.
4 775 din
Na zalihama
Otkriće "pasivne antitumorske zaštite" koja se nalazi u cirkulatornom sistemu postaje sve više priznato u naučnim krugovima.
7 775 din
Na zalihama
Preparat koji sadrži matični mleč, izvanredna hranljiva materija bogata vitaminima, mineralnim materijama, belančevinama i aminokiselinama. Prirodni proizvod za suplementaciju ishrane. Preporučuje se svakome, bez obzira na uzrast i pol.
1 865 din
Na zalihama
Prikaz 1 - 8 od 8 artikala