Multivitamini 

Postoji % proizvoda.
Proces starenja je neizbežan. Ovaj genetski programiran fiziološki process još uvek ima neotkrivena iznenađenja za modernu nauku.
2 770 din
Na zalihama
Multivitaminski preparat koji sadrži lekovito bilje. Sastav je usklađen sa "karakteristikama mesojeda" koje imaju pripadnici krvne grupe O.
3 370 din
Na zalihama
Multivitaminski preparat koji sadrži lekovito bilje i dejstvene principe koji su neophodni za osobe sa krvnom grupom AB.
3 370 din
Na zalihama
Multivitaminski preparat koji sadrži lekovito bilje i dejstvene principe koji su neophodni za osobe sa krvnom grupom B.
3 070 din
Na zalihama
Multivitaminski preparat koji sadrži lekovito bilje i dejstvene principe koji su neophodni za osobe sa krvnom grupom A.
3 070 din
Na zalihama
Potrebe trudnica i dojilja za hranljivim sastojcima razlikuju se od uobičajenih, pa zato su i njihove potrebe za vitaminima i mineralnim materijama specifične.
2 575 din
Na zalihama
Nema na zalihama. Multivitaminski preparat za odrasle, sa velikim dozama sastojaka. Preporučuje se prvenstveno u slučaju teških oblika avitaminoze, povećanih flzičkih napora, prehlada i influence.
Multivitaminski preparat za odrasle i decu školskog uzrasta. Sadrži vitamine, oligoelemente i mineralne materije u optimalnim proporcijama i u helatnoj vezi, što omogućuje tri do deset puta bolju apsorpciju.
1 620 din
Na zalihama
Mnogima je dobro poznata kombinacija aktivnih sastojaka magnezijuma i vitamina B6. MagneZi B6 je preparat koji u idealnoj proporciji kombinuje magnezijum i vitamin B6, a pored ove dve komponente kao dodatak sadrži i cink.
2 399 din
Na zalihama
Prikaz 1 - 9 od 9 artikala