Prirodni preparati od lekovitog bilja. Prodaja prirodnih preparata kompanija Calivita, Herbalife i Flp i drugih proizvođača, kao što je flp aloa vera gel ili prirodni preparati za povišen krvni pritisak ili prirodni lek za povišen holesterol ili za lupanje srca i prevenciju bolesti srca. Pored aloa vere lekovito bilje koje je korišćeno je i žuti...
Prirodni preparati od lekovitog bilja. Prodaja prirodnih preparata kompanija Calivita, Herbalife i Flp i drugih proizvođača, kao što je flp aloa vera gel ili prirodni preparati za povišen krvni pritisak ili prirodni lek za povišen holesterol ili za lupanje srca i prevenciju bolesti srca. Pored aloa vere lekovito bilje koje je korišćeno je i žuti noćurak, peruanska ili zlatna maka, ginko biloba i druge, ali i široko rasprostranjene poput belog luka ili origana. Ginko biloba tablete, kapsule za cirkulaciju i pamćenje. Nopalin i Ocean 21, Panax Ginseng, Para protex, Rhodiolin, Soja Lecitin Calivita. Ulje origana. Noni Sok i Thermojetics čaj. Flp i Herbalif. Narodni lek za reumu, jačanje srca, arterosklerozu, krvne udove, nesanicui cuirkulaciju.
Više

Lekovito bilje i zdravlje 

Postoji % proizvoda.
po strani
Calivita Jastuk od heljde. Potpuno prirodan.
3 030 din
Na zalihama
Detox Patch su jastučići za tabane, čija je funkcija detoksikacija putem tabana.
6 200 din
Na zalihama
Calivita kapsule koje sadrže ulje žutog noćurka. Nezasićene masne kiseline obezbeđuju se iz prirodnog izvora, jer ih naše namirnice uglavnom ne sadrže u potrebnim količinama, mada su neophodne za zdravu funkciju cirkulacionog sistema.
2 720 din
Na zalihama
Calivita Garlic Caps su želatinske kapsule belog luka koje sadrže beli luk i peršun; vekovima uspešno primenjivani u narodnoj medicini, sa širokim spektrom primene, a izbegavajući neprijatne pojave svežeg belog luka (neprijatan miris, gorušica).
1 750 din
Na zalihama
Ginko Biloba tablete za pamćenje i cirkulaciju, sadrže veliku količinu ekstrakta Ginko Bilobe
2 250 din
Na zalihama
Calivita Green Care tablete koje sadrže samleveno lišće lucerke i magnezijum karbonat. Vrsta deteline bogata vitaminima i mineralnim materijama, koja povoljno utiče na varenje i na prirodan način reguliše funkcije organizma.
2 550 din
Na zalihama
Tečni Hlorofil sadrži biološki veoma aktivnu supstancu hlorofilin. Hlorofilin preporučujemo za održavanje dobrog zdravlja. Naime, svakom se preporučuje da povremeno očisti svoj organizam od otrova, da koristi antioksidante, da regeneriše jetru, da poboljša rad imunog sistema.
4 750 din
Na zalihama
Nopalin je preparat koji sadrži dehidriranu stabljiku pustinjskog kaktusa pod nazivom nopal, bogatu vitaminima, mineralima i vlaknima. Prirodno rešenje za uspostavljanje ravnoteže metaboličkih procesa.
3 070 din
Na zalihama
Calivita Ocean 21 je preparat izuzetne kompleksnosti. Ocean 21 sadrži više od 200 značajnih aktivnih elemenata (8 vrsta morskih algi, lekovite biljke, vitamine, antioksidante, 60 vrsta minerala, 24 aminokiseline i enzime).
7 130 din
Na zalihama
Ulje origana se pravi od presovanih listova origana, a koje smo mi "ugradili" u maslinovo ulje, koje u ovom slučaju služi kao "supstanca-prenosilac"
3 140 din
Na zalihama
Korejski ženšen je poznata adaptogena biljka s vekovnom primenom. Univerzalni energetik za svaku životnu dob.
2 450 din
Na zalihama
Prirodni preparat Calivita Para Protex sadrži kompleks lekovitog bilja dezinfekcijskog, antiparazitskog, antibakterijskog i antifugalnog delovanja. Biljke u prirodnom preparatu Para Protex obiluju vitaminima, antioksidantima i mineralnim...
4 750 din
Na zalihama
Prikaz 1 - 12 od 25 artikala