Prirodni preparati od lekovitog bilja. Prodaja prirodnih preparata kompanija Calivita, Herbalife i Flp i drugih proizvođača, kao što je flp aloa vera gel ili prirodni preparati za povišen krvni pritisak ili prirodni lek za povišen holesterol ili za lupanje srca i prevenciju bolesti srca. Pored aloa vere lekovito bilje koje je korišćeno je i žuti...
Prirodni preparati od lekovitog bilja. Prodaja prirodnih preparata kompanija Calivita, Herbalife i Flp i drugih proizvođača, kao što je flp aloa vera gel ili prirodni preparati za povišen krvni pritisak ili prirodni lek za povišen holesterol ili za lupanje srca i prevenciju bolesti srca. Pored aloa vere lekovito bilje koje je korišćeno je i žuti noćurak, peruanska ili zlatna maka, ginko biloba i druge, ali i široko rasprostranjene poput belog luka ili origana. Ginko biloba tablete, kapsule za cirkulaciju i pamćenje. Nopalin i Ocean 21, Panax Ginseng, Para protex, Rhodiolin, Soja Lecitin Calivita. Ulje origana. Noni Sok i Thermojetics čaj. Flp i Herbalif. Narodni lek za reumu, jačanje srca, arterosklerozu, krvne udove, nesanicui cuirkulaciju.
Više

Lekovito bilje i zdravlje 

Postoji % proizvoda.
po strani
Sremuš, allium ursinum, ili divlji beli luk je biljka koja je najčešće samonikla. Njeno trostrano stablo ima bele štitolike cvasti i dva dugačka lista. Etarsko ulje Sremuša bogato je alinom i izoalinom.
750 din
Na zalihama
Nopalin je preparat koji sadrži dehidriranu stabljiku pustinjskog kaktusa pod nazivom nopal, bogatu vitaminima, mineralima i vlaknima. Prirodno rešenje za uspostavljanje ravnoteže metaboličkih procesa.
3 370 din
Na zalihama
Calivita Garlic Caps su želatinske kapsule belog luka koje sadrže beli luk i peršun; vekovima uspešno primenjivani u narodnoj medicini, sa širokim spektrom primene, a izbegavajući neprijatne pojave svežeg belog luka (neprijatan miris, gorušica).
1 750 din
Na zalihama
Rhodiolin je biljni dodatak ishrani, koji sadrži ekstrakt drevne biljke zlatnog korena, ili arktičke ruže (Rhodiola rosea) poznate hiljadama godina u narodnoj medicini, ali moderna medicina je tek od 1960. godine proučava i otkriva zapanjujuće lekovite os
4 870 din
Na zalihama
Tečni Hlorofil sadrži biološki veoma aktivnu supstancu hlorofilin. Hlorofilin preporučujemo za održavanje dobrog zdravlja. Naime, svakom se preporučuje da povremeno očisti svoj organizam od otrova, da koristi antioksidante, da regeneriše jetru, da poboljša rad imunog sistema.
5 110 din
Na zalihama
Mangosteen je voće poreklom sa dalekog istoka i tradicionalno se koristi već dugi niz decenija na Tajlandu, Filipinima u Kini, kako u ishrani tako i u tradicionalnoj medicini.
7 713 din
Na zalihama
Nema na zalihama. Preparat koji sadrži prah kore bele vrbe. Njegovi prirodni dejstveni principi imaju antiinflamatorno i analgetičko dejstvo.
Calivita Jastuk od heljde. Potpuno prirodan.
3 065 din
Na zalihama
Calivita kapsule koje sadrže ulje žutog noćurka. Nezasićene masne kiseline obezbeđuju se iz prirodnog izvora, jer ih naše namirnice uglavnom ne sadrže u potrebnim količinama, mada su neophodne za zdravu funkciju cirkulacionog sistema.
2 970 din
Na zalihama
Calivita Ocean 21 je preparat izuzetne kompleksnosti. Ocean 21 sadrži više od 200 značajnih aktivnih elemenata (8 vrsta morskih algi, lekovite biljke, vitamine, antioksidante, 60 vrsta minerala, 24 aminokiseline i enzime).
7 270 din
Na zalihama
Kapsule lecitina iz sojine sačme, radi balansa sa ishranom bogatom mastima. Proizvod sa kontinuiranom apsorpcijom.
2 230 din
Na zalihama
Lecitin je prirodna tvar i najbolji izvor kolina, bitne komponente koja hrani mozak i pospješuje pamćenje.
4 670 din
Na zalihama
Prikaz 1 - 12 od 21 artikala