Arctic Sea, Cell activator, Cholestone, Fields of greens, forever ginko plus, forever vision, Ginko XC, Guarana tablete, joint protex, melatonin, oxymax, Pro-State Power, Prodaja prirodnih preparata.

Ostali dodaci ishrani 

Postoji % proizvoda.
po strani
Kupite novi, Organic Noni Pak koji sadrži 4 bočice, sa 25% popusta, pa ćete četvrti proizvod dobiti besplatno! Noni pripada grupi najpopularnijih egzotičnih super-voća, pošto je ekstremno bogato aktivnim sastojcima koji doprinose očuvanju zdravlja.
23 509 din 31 345 din -25%
Snižena cena!
Na zalihama
Noni pripada grupi najpopularnijih egzotičnih super-voća, pošto je ekstremno bogato aktivnim sastojcima koji doprinose očuvanju zdravlja. Savremeni razvoj tehnologije u kombinaciji sa ekološki prihvatljivim načinom proizvodnje CaliVita proizvoda, omogućava nam, da dobijemo najviše od onoga što nam ovo fenomenalno voće nudi.
7 837 din
Na zalihama
Motorički sistem je izgrađen od kostiju, mišića i zglobova, koji zajedno sa pratećim tkivima (ligamenti, hrskavice, tetive, sinovijalne vreće itd.) osiguravaju stabilnost i pokretljivost tela.
6 387 din
Na zalihama
JointProtex je proizvod koji sadrži kompleks od čak 11 aktivnih sastojaka za očuvanje regeneraciju zglobova i vezivnog tkiva. Sadrži sve one tvari kojih u standardnoj prehrani ili nema ili ih ima u nedovoljnim količinama.
4 813 din
Na zalihama
Pro-State Power je proizvod koji sadrži izvanredne ekstrakte i mineralne materije kojima se efikasno može lečiti uvećanje i zapaljenje prostate, isto tako je odličan preparat u post opetartivnom periodu.
5 099 din
Na zalihama
Pod mokraćnim sistemom podrazumevamo sistem organa za izlučivanje mokraće u koje spadaju: bubrezi, ureteri (mokraćni kanali) koji ih povezuju sa bešikom, bešika i uretra (izvodni kanal).
4 515 din
Na zalihama
Naše vene čitavog života rade protiv gravitacije omogućavajući cirkulaciju iskorišćene krvi iz krvnih sudova u pravcu srca.
5 125 din
Na zalihama
Multivitaminski preparat koji sadrži i lekovito bilje, čiji sastav je usklađen sa promenjenim potrebama za vitaminima i mineralnim tvarima u vreme menopauze.
5 037 din
Na zalihama
Biološka formula stabilizovanog kiseonika za dodatno snabdevanje organizma kiseonikom. Sadrži 12 000 molekula kiseonika na milion delova. (Upoređenja radi: u vodovodnoj vodi je ova vrednost 5-7, a u potoku 10-12.)
8 425 din
Na zalihama
Nema na zalihama. Beauty Formula je složeni dodatak ishrani , koji se sastoji od specijalne mešavine vitamina, minerala, aminokiselina, kolagen i blagotvornih aktivnih biljnih sastojaka.
Cholestone prirodni preparat koji snižava nivo holesterola na prirodan način, prirodni lek za holesterol.
2 715 din
Na zalihama
Otkriće "pasivne antitumorske zaštite" koja se nalazi u cirkulatornom sistemu postaje sve više priznato u naučnim krugovima.
7 775 din
Na zalihama
Prikaz 1 - 12 od 19 artikala