Proizvođači prirodnih preparata 

Nema proizvoda u ovoj kategoriji.

Podkategorije

Calivita
Filozofija CaliVita Internationala je jednostavna: voditi zdrav način života, biti aktivan, hraniti se ispravno i osećati se dobro sve vreme! U 21-om veku, ovaj koncept je kompletiran sa dodatnim konzumiranjem dodataka ishrani vrhunskog kvaliteta. Da li bi ste voleli da se ujutru budite relaksirani, da radite u pozitivnom okruženju i da učestvujete u prijatnim večernjim programima? Ljudi koji razumeju suštinu naše filozofije, priključuju nam se zato što oni birajuzdravlje i prednosti koje im obezbeđuje finansijska sigurnost u isto vreme. Ukoliko ste i Vi Član ove zajednice, možete dobiti ono što zaslužujete. Vaše stanje svesti može biti dobro uravnoteženo, možete uspostaviti nove veze i odnose, i upoznati se sa raznim stranim gradovima i kulturama. Jako je dobar osećaj koji nas prosto nagrađuje, kada vidimo da su osobe koje volimo, srećne i zadovoljne. Ovo je sajt nezavisnih distributera. Prodaja prirodnih preparata.
Tentorium
Preparati na bazi pcelinjih proizovda i lekovitog bilja. Proizvodi kompanije Tentorium omogućuju ljudima da rešavaju najrazličitije problemi sa zdravljem, poboljšaju imuni sistem ili održavaju optimalno funkcionisanje organizma. Svi proizvodi su 100% prirodni i u potpunosti bezbedni. Treba napomenuti da se za proizvode kompanije Tentorium koriste „sirovine“ sibirskih pčela. Ovo je veoma važno, jer pčelinji proizvodi dobijeni sa teritorija „teskih“ klimatskih uslova (kratko leto, duga zima) imaju vrlo visoku biološku vrednost. Bitno je da se rezultati postižu (pre ili kasnije), jer princip delovanja preparata je, da se regeneriše sam organizam, i da se kao takav, sam izbori sa postojećim problemima. Preparati ne deluju samo otklanjajući posledice bolesti, već deluju na sam razlog nastanka bolesti. Oni su prirodna pomoć organizmu u borbi protiv uzroka pojave bolesti. Svojim delovanjem dovode do poboljšanja svih procesa u organizmu, poboljšanja funkcionisanja svih organa, čime dobijeni rezultati ostaju znatno duži vremensni period. Api-fitoprodukcija ne predsavlja samo dodatak ishrani, već se zbog svog bogatog sastava može smatrati hranom. Na primer, sam med, sadrži više od 400 komponenata vrednih za ishranu ljudi. Perga sadrži aminokiseline koje su neophodne za pravilno funkcionisanje organizma, usled čijeg nedostatka organizam može da boluje.
Heljda

Prirodni jastuci od heljde. Napomena: Uzorak jastučnice ne mora biti identičan uzorku sa slike. Napomena**: Poručivanjem Heljda proizvoda, na sebe preuzimate i troškove dostave koji variraju u zavisnosti od težine i volumena pošiljke( uglavnom je to od 300-350 din.) Plaćate dostavljaču kad proizvod stigne do vaših vrata.

Staroplaninski melem

Staroplaninski melem   Staroplaninski melem

Rederma

Rederma kreme i melemi, poručivanje i cene.