Calivita
Filozofija CaliVita Internationala je jednostavna: voditi zdrav način života, biti aktivan, hraniti se ispravno i osećati se dobro sve vreme! U 21-om veku, ovaj koncept je kompletiran sa dodatnim konzumiranjem dodataka ishrani vrhunskog kvaliteta. Da li bi ste voleli da se ujutru budite relaksirani, da radite u pozitivnom okruženju i da učestvu...
Filozofija CaliVita Internationala je jednostavna: voditi zdrav način života, biti aktivan, hraniti se ispravno i osećati se dobro sve vreme! U 21-om veku, ovaj koncept je kompletiran sa dodatnim konzumiranjem dodataka ishrani vrhunskog kvaliteta. Da li bi ste voleli da se ujutru budite relaksirani, da radite u pozitivnom okruženju i da učestvujete u prijatnim večernjim programima? Ljudi koji razumeju suštinu naše filozofije, priključuju nam se zato što oni birajuzdravlje i prednosti koje im obezbeđuje finansijska sigurnost u isto vreme. Ukoliko ste i Vi Član ove zajednice, možete dobiti ono što zaslužujete. Vaše stanje svesti može biti dobro uravnoteženo, možete uspostaviti nove veze i odnose, i upoznati se sa raznim stranim gradovima i kulturama. Jako je dobar osećaj koji nas prosto nagrađuje, kada vidimo da su osobe koje volimo, srećne i zadovoljne. Ovo je sajt nezavisnih distributera. Prodaja prirodnih preparata.
Više

Calivita 

Postoji % proizvoda.
po strani
Preparat koji sadrži matični mleč, izvanredna hranljiva materija bogata vitaminima, mineralnim materijama, belančevinama i aminokiselinama. Prirodni proizvod za suplementaciju ishrane. Preporučuje se svakome, bez obzira na uzrast i pol.
1 640 din
Na zalihama
Komponente Mačja kandža i cink u preparatu ImmunAid značajno doprinose pravilnom funkcionisanju imunog sistema. Ova dva aktivna elementa međusobno pojačavaju efekte svojim sinergističkim zajedničkim delovanjem.
4 700 din
Na zalihama
Virago je višekomponentni preparat, koji sadrži aktivne materije koje pospešuju rad imunog sistema, i ima anti-bakterijsko i anti-virusno dejstvo.
4 450 din
Na zalihama
Multivitaminski preparat za odrasle i decu školskog uzrasta. Sadrži vitamine, oligoelemente i mineralne materije u optimalnim proporcijama i u helatnoj vezi, što omogućuje tri do deset puta bolju apsorpciju.
1 620 din
Na zalihama
Mnogima je dobro poznata kombinacija aktivnih sastojaka magnezijuma i vitamina B6. MagneZi B6 je preparat koji u idealnoj proporciji kombinuje magnezijum i vitamin B6, a pored ove dve komponente kao dodatak sadrži i cink.
2 550 din
Na zalihama
Potrebe trudnica i dojilja za hranljivim sastojcima razlikuju se od uobičajenih, pa zato su i njihove potrebe za vitaminima i mineralnim materijama specifične.
2 350 din
Na zalihama
Proces starenja je neizbežan. Ovaj genetski programiran fiziološki process još uvek ima neotkrivena iznenađenja za modernu nauku.
2 470 din
Na zalihama
Multivitaminski preparat za odrasle, sa velikim dozama sastojaka. Preporučuje se prvenstveno u slučaju teških oblika avitaminoze, povećanih flzičkih napora, prehlada i influence.
Multivitaminski preparat koji sadrži lekovito bilje. Sastav je usklađen sa "karakteristikama mesojeda" koje imaju pripadnici krvne grupe O.
3 070 din
Na zalihama
Multivitaminski preparat koji sadrži lekovito bilje i dejstvene principe koji su neophodni za osobe sa krvnom grupom A.
3 070 din
Na zalihama
Multivitaminski preparat koji sadrži lekovito bilje i dejstvene principe koji su neophodni za osobe sa krvnom grupom AB.
3 070 din
Na zalihama
Multivitaminski preparat koji sadrži lekovito bilje i dejstvene principe koji su neophodni za osobe sa krvnom grupom B.
3 070 din
Na zalihama
Prikaz 13 - 24 od 98 artikala