Calivita
Filozofija CaliVita Internationala je jednostavna: voditi zdrav način života, biti aktivan, hraniti se ispravno i osećati se dobro sve vreme! U 21-om veku, ovaj koncept je kompletiran sa dodatnim konzumiranjem dodataka ishrani vrhunskog kvaliteta. Da li bi ste voleli da se ujutru budite relaksirani, da radite u pozitivnom okruženju i da učestvu...
Filozofija CaliVita Internationala je jednostavna: voditi zdrav način života, biti aktivan, hraniti se ispravno i osećati se dobro sve vreme! U 21-om veku, ovaj koncept je kompletiran sa dodatnim konzumiranjem dodataka ishrani vrhunskog kvaliteta. Da li bi ste voleli da se ujutru budite relaksirani, da radite u pozitivnom okruženju i da učestvujete u prijatnim večernjim programima? Ljudi koji razumeju suštinu naše filozofije, priključuju nam se zato što oni birajuzdravlje i prednosti koje im obezbeđuje finansijska sigurnost u isto vreme. Ukoliko ste i Vi Član ove zajednice, možete dobiti ono što zaslužujete. Vaše stanje svesti može biti dobro uravnoteženo, možete uspostaviti nove veze i odnose, i upoznati se sa raznim stranim gradovima i kulturama. Jako je dobar osećaj koji nas prosto nagrađuje, kada vidimo da su osobe koje volimo, srećne i zadovoljne. Ovo je sajt nezavisnih distributera. Prodaja prirodnih preparata.
Više

Calivita 

Postoji % proizvoda.
po strani
Kapsule kalcijuma i magnezijuma koje sadrže ove dve minenalne materije u idealnoj srazmeri (2:1). Njihovi sastojci predstavljaju efikasnu pomoć u prevenciji osteoporoze i očuvanju zdravih kostiju. Helatna veza obezbeđuje efikasnu apsorpciju. Mogu ih koris
3 649 din
Na zalihama
Virago je višekomponentni preparat, koji sadrži aktivne materije koje pospešuju rad imunog sistema, i ima anti-bakterijsko i anti-virusno dejstvo.
4 275 din
Na zalihama
Proces starenja je neizbežan. Ovaj genetski programiran fiziološki process još uvek ima neotkrivena iznenađenja za modernu nauku.
2 470 din
Na zalihama
Multivitaminski preparat koji sadrži lekovito bilje. Sastav je usklađen sa "karakteristikama mesojeda" koje imaju pripadnici krvne grupe O.
3 070 din
Na zalihama
Multivitaminski preparat koji sadrži lekovito bilje i dejstvene principe koji su neophodni za osobe sa krvnom grupom AB.
3 070 din
Na zalihama
Multivitaminski preparat koji sadrži lekovito bilje i dejstvene principe koji su neophodni za osobe sa krvnom grupom B.
3 070 din
Na zalihama
Calivita kapsule koje sadrže ulje žutog noćurka. Nezasićene masne kiseline obezbeđuju se iz prirodnog izvora, jer ih naše namirnice uglavnom ne sadrže u potrebnim količinama, mada su neophodne za zdravu funkciju cirkulacionog sistema.
2 725 din
Na zalihama
Calivita Ocean 21 je preparat izuzetne kompleksnosti. Ocean 21 sadrži više od 200 značajnih aktivnih elemenata (8 vrsta morskih algi, lekovite biljke, vitamine, antioksidante, 60 vrsta minerala, 24 aminokiseline i enzime).
6 637 din
Na zalihama
Lecitin je prirodna tvar i najbolji izvor kolina, bitne komponente koja hrani mozak i pospješuje pamćenje.
4 263 din
Na zalihama
Mangosteen je voće poreklom sa dalekog istoka i tradicionalno se koristi već dugi niz decenija na Tajlandu, Filipinima u Kini, kako u ishrani tako i u tradicionalnoj medicini.
7 713 din
Na zalihama
Motorički sistem je izgrađen od kostiju, mišića i zglobova, koji zajedno sa pratećim tkivima (ligamenti, hrskavice, tetive, sinovijalne vreće itd.) osiguravaju stabilnost i pokretljivost tela.
5 787 din
Na zalihama
JointProtex je proizvod koji sadrži kompleks od čak 11 aktivnih sastojaka za očuvanje regeneraciju zglobova i vezivnog tkiva. Sadrži sve one tvari kojih u standardnoj prehrani ili nema ili ih ima u nedovoljnim količinama.
4 413 din
Na zalihama
Prikaz 13 - 24 od 88 artikala