Calivita
Filozofija CaliVita Internationala je jednostavna: voditi zdrav način života, biti aktivan, hraniti se ispravno i osećati se dobro sve vreme! U 21-om veku, ovaj koncept je kompletiran sa dodatnim konzumiranjem dodataka ishrani vrhunskog kvaliteta. Da li bi ste voleli da se ujutru budite relaksirani, da radite u pozitivnom okruženju i da učestvu...
Filozofija CaliVita Internationala je jednostavna: voditi zdrav način života, biti aktivan, hraniti se ispravno i osećati se dobro sve vreme! U 21-om veku, ovaj koncept je kompletiran sa dodatnim konzumiranjem dodataka ishrani vrhunskog kvaliteta. Da li bi ste voleli da se ujutru budite relaksirani, da radite u pozitivnom okruženju i da učestvujete u prijatnim večernjim programima? Ljudi koji razumeju suštinu naše filozofije, priključuju nam se zato što oni birajuzdravlje i prednosti koje im obezbeđuje finansijska sigurnost u isto vreme. Ukoliko ste i Vi Član ove zajednice, možete dobiti ono što zaslužujete. Vaše stanje svesti može biti dobro uravnoteženo, možete uspostaviti nove veze i odnose, i upoznati se sa raznim stranim gradovima i kulturama. Jako je dobar osećaj koji nas prosto nagrađuje, kada vidimo da su osobe koje volimo, srećne i zadovoljne. Ovo je sajt nezavisnih distributera. Prodaja prirodnih preparata.
Više

Calivita 

Postoji % proizvoda.
po strani
Proces starenja je neizbežan. Ovaj genetski programiran fiziološki process još uvek ima neotkrivena iznenađenja za modernu nauku.
2 470 din
Na zalihama
Multivitaminski preparat koji sadrži lekovito bilje. Sastav je usklađen sa "karakteristikama mesojeda" koje imaju pripadnici krvne grupe O.
3 070 din
Na zalihama
Multivitaminski preparat koji sadrži lekovito bilje i dejstvene principe koji su neophodni za osobe sa krvnom grupom AB.
3 070 din
Na zalihama
Multivitaminski preparat koji sadrži lekovito bilje i dejstvene principe koji su neophodni za osobe sa krvnom grupom B.
3 070 din
Na zalihama
Detox Patch su jastučići za tabane, čija je funkcija detoksikacija putem tabana.
6 200 din
Na zalihama
Calivita kapsule koje sadrže ulje žutog noćurka. Nezasićene masne kiseline obezbeđuju se iz prirodnog izvora, jer ih naše namirnice uglavnom ne sadrže u potrebnim količinama, mada su neophodne za zdravu funkciju cirkulacionog sistema.
2 720 din
Na zalihama
Calivita Ocean 21 je preparat izuzetne kompleksnosti. Ocean 21 sadrži više od 200 značajnih aktivnih elemenata (8 vrsta morskih algi, lekovite biljke, vitamine, antioksidante, 60 vrsta minerala, 24 aminokiseline i enzime).
7 130 din
Na zalihama
Polinesian Noni Sok se pravi od ploda biljke Polinesian Noni
7 100 din
Na zalihama
Lecitin je prirodna tvar i najbolji izvor kolina, bitne komponente koja hrani mozak i pospješuje pamćenje.
4 430 din
Na zalihama
Lecitin trostruke snage koji sadrži koncentrat sojinog lecitina. Proizvod sa kontinuiranom apsorpcijom.
4 120 din
Na zalihama
Mangosteen je voće poreklom sa dalekog istoka i tradicionalno se koristi već dugi niz decenija na Tajlandu, Filipinima u Kini, kako u ishrani tako i u tradicionalnoj medicini.
8 700 din
Na zalihama
Motorički sistem je izgrađen od kostiju, mišića i zglobova, koji zajedno sa pratećim tkivima (ligamenti, hrskavice, tetive, sinovijalne vreće itd.) osiguravaju stabilnost i pokretljivost tela.
6 130 din
Na zalihama
Prikaz 13 - 24 od 97 artikala