Calivita
Filozofija CaliVita Internationala je jednostavna: voditi zdrav način života, biti aktivan, hraniti se ispravno i osećati se dobro sve vreme! U 21-om veku, ovaj koncept je kompletiran sa dodatnim konzumiranjem dodataka ishrani vrhunskog kvaliteta. Da li bi ste voleli da se ujutru budite relaksirani, da radite u pozitivnom okruženju i da učestvu...
Filozofija CaliVita Internationala je jednostavna: voditi zdrav način života, biti aktivan, hraniti se ispravno i osećati se dobro sve vreme! U 21-om veku, ovaj koncept je kompletiran sa dodatnim konzumiranjem dodataka ishrani vrhunskog kvaliteta. Da li bi ste voleli da se ujutru budite relaksirani, da radite u pozitivnom okruženju i da učestvujete u prijatnim večernjim programima? Ljudi koji razumeju suštinu naše filozofije, priključuju nam se zato što oni birajuzdravlje i prednosti koje im obezbeđuje finansijska sigurnost u isto vreme. Ukoliko ste i Vi Član ove zajednice, možete dobiti ono što zaslužujete. Vaše stanje svesti može biti dobro uravnoteženo, možete uspostaviti nove veze i odnose, i upoznati se sa raznim stranim gradovima i kulturama. Jako je dobar osećaj koji nas prosto nagrađuje, kada vidimo da su osobe koje volimo, srećne i zadovoljne. Ovo je sajt nezavisnih distributera. Prodaja prirodnih preparata.
Više

Calivita 

Postoji % proizvoda.
po strani
Calivita Stress Management B-Complex sadrži je prirodni preparat koji sadrži vitamine B kompleksa i vitamin C. Pod uticajem stresa potrebe organizma za vitaminima se povećavaju i lakše nastaje njihov manjak koji može dovesti do oboljenja. Sastav preparata
2 270 din
Na zalihama
Strong Bones su tablete kalcijuma i magnezijuma koje sadrže ove dve minenalne materije u idealnoj srazmeri (2:1). Njihovi sastojci predstavljaju efikasnu pomoć u prevenciji osteoporoze i očuvanju zdravih kostiju. Helatna veza obezbeđuje efikasnu apsorpcij
2 249 din
Na zalihama
Kapsule kalcijuma i magnezijuma koje sadrže ove dve minenalne materije u idealnoj srazmeri (2:1). Njihovi sastojci predstavljaju efikasnu pomoć u prevenciji osteoporoze i očuvanju zdravih kostiju. Helatna veza obezbeđuje efikasnu apsorpciju. Mogu ih koris
3 649 din
Na zalihama
Proces starenja je neizbežan. Ovaj genetski programiran fiziološki process još uvek ima neotkrivena iznenađenja za modernu nauku.
2 770 din
Na zalihama
Multivitaminski preparat koji sadrži lekovito bilje. Sastav je usklađen sa "karakteristikama mesojeda" koje imaju pripadnici krvne grupe O.
3 370 din
Na zalihama
Multivitaminski preparat koji sadrži lekovito bilje i dejstvene principe koji su neophodni za osobe sa krvnom grupom AB.
3 370 din
Na zalihama
Multivitaminski preparat koji sadrži lekovito bilje i dejstvene principe koji su neophodni za osobe sa krvnom grupom B.
3 070 din
Na zalihama
Mangosteen je voće poreklom sa dalekog istoka i tradicionalno se koristi već dugi niz decenija na Tajlandu, Filipinima u Kini, kako u ishrani tako i u tradicionalnoj medicini.
7 713 din
Na zalihama
Motorički sistem je izgrađen od kostiju, mišića i zglobova, koji zajedno sa pratećim tkivima (ligamenti, hrskavice, tetive, sinovijalne vreće itd.) osiguravaju stabilnost i pokretljivost tela.
6 387 din
Na zalihama
JointProtex je proizvod koji sadrži kompleks od čak 11 aktivnih sastojaka za očuvanje regeneraciju zglobova i vezivnog tkiva. Sadrži sve one tvari kojih u standardnoj prehrani ili nema ili ih ima u nedovoljnim količinama.
4 813 din
Na zalihama
Pro-State Power je proizvod koji sadrži izvanredne ekstrakte i mineralne materije kojima se efikasno može lečiti uvećanje i zapaljenje prostate, isto tako je odličan preparat u post opetartivnom periodu.
5 099 din
Na zalihama
Pod mokraćnim sistemom podrazumevamo sistem organa za izlučivanje mokraće u koje spadaju: bubrezi, ureteri (mokraćni kanali) koji ih povezuju sa bešikom, bešika i uretra (izvodni kanal).
4 515 din
Na zalihama
Prikaz 13 - 24 od 87 artikala