Ulmo - Prirodni Preparati

Ulmo - Prirodni Preparati 

Postoji % proizvoda.
po strani
Potpuno prirodno uklanja spoljne kondilome bez ožiljaka, kod žena i muškaraca. Deluje iz korena, brzo, bezbolno i bezbedno,
1 360 din
Na zalihama
Blagotvorno deluje na uklanjanje gljivičnih infekcija noktiju šake ili stopala onihomikoza. Bezbolno odstranjuje oštećene delove nokta i kože koji su zahvaćeni gljivicama. Obnavlja oštećene nokte i kožu i normalizuje njihovu boju. Eliminiše gljivice uzročnike oboljenja poznato kao "atletsko stopalo". Sadrži samo prirodne sastojke. 
1 100 din
Na zalihama
Blagotvorno deluje kod raznih hroničnih problema sa kožom, uključujući i keratoze, lišajeve, crvenilo lica (rozacea), herpes i dr.   Jedinstvena biljna formula, širokog polja delovanja, daje brze rezultate bez štetnih efekata. Mogu koristiti bebe, deca, trudnice i dojilje. Snažno dejstvo ovog proizvoda postiže se zahvaljujući njegovom sastavu u koji ulaze...
990 din
Na zalihama
Već od prvog tretmana kondilomi se primetno smanjuju i postepeno nestaju. U slučajevima kada kondilomi nisu stariji od 3 meseca, najčešće je dovoljna jedna doza od 20 vagitorija.  Jedno pakovanje vagitorija sadrži 2 x 10 vagitorija za terapiju 20 dana. 
1 300 din
Na zalihama
Pomaže u izbacivanju virusa koji je uzročnik kondiloma (HPV) delujući na sam virus i snaženje imunog sistema.
1 100 din
Na zalihama
Nevitil krema za Vitiligo blagotvorno deluje na vraćanje prirodne boje kože na mestima gde su se pojavile bele mrlje. Ne sadrži kortikosteroide ni druge hemikalije. Potpuno je prirodna. Deluje kod odraslih i dece. Mogu je koristiti trudnice i dojilje. Odabrani biljni sastojci ove kreme prodiru kroz pore na koži i stimulišu melanocite na proizvodnju...
1 250 din
Na zalihama
Papiloma krema uklanja spoljne kondilome brzo, bezbolno i bezbedno, bez ožiljaka kod žena i muškaraca. Biljna kombinacija čiji lekoviti sastojci prodiru u koren polnih bradavica i onemogućavaju delovanje virusa (HPV)."Sa dva pakovanja Papiloma kreme izlečila sam kondilome koje sam vukla preko godinu dana" Iva, Novi Sad
2 720 din
Imamo na stanju!
Odličan efekat na proširene vene i kapilare. Smanjuje vidljivost vena i povećava fleksibilnost venskih zidova. Dužom upotrebom kreme Venorm, dovodi do njihovog potpunog nestanka. Deluje anti-upalno i otklanja bol, grčeve, otoke i osećaj teških i umornih nogu. Ubrzava vensku cirkulaciju i znatno smanjuje opasnost od stvaranja ugrušaka u venama. 
980 din
Na zalihama
Prirodan, snažan preparat oslobodiće Vas bolnih i neugodnih unutrašnjih hemoroida. Podjednako efikasno deluje na unutrašnje hemoroide u akutnom i hroničnom stadijumu. Dejstvom biljnih Hemorin čepića rastvaraju se krvni ugrušci u hemoroidalnim venama i brzo ublažava bol i pritisak.
960 din
Na zalihama
Blagotvorno deluje na spoljne hemoroide, u akutnom i hroničnom stadijumu. Osetno poboljšanje stanja već posle nekoliko dana. Vrlo brzo zaustavlja krvarenje, bol, svrab i žarenje. HEMORIN krema sadrži lekovito bilje poznato po svom antiupalnom dejstvu i ubrzavanju venske cirkulacije. Nije potrebno menjati način ishrane.  
960 din
Na zalihama
Papiloma krema i Čaj za jačanje imuniteta od 14 biljaka predstavljaju najbolji početak u borbi protiv kondiloma. Na ovaj način se na problem deluje spolja Papiloma kremom i iznutra Čajem za jačanje imuniteta, jer kondilomi se ipak najčešće javljaju kao posledica oslabelog imuniteta . 
7 520 din
Samo putem web prodavnice
Na zalihama
Papiloma krema i Čaj za jačanje imuniteta od 14 biljaka predstavljaju najbolji početak u borbi protiv kondiloma. Na ovaj način se na problem deluje spolja Papiloma kremom i iznutra Čajem za jačanje imuniteta, jer kondilomi se ipak najčešće javljaju kao posledica oslabelog imuniteta. 
2 460 din
Samo putem web prodavnice
Na zalihama
Prikaz 1 - 12 od 16 artikala