Tentorium
Preparati na bazi pcelinjih proizovda i lekovitog bilja. Proizvodi kompanije Tentorium omogućuju ljudima da rešavaju najrazličitije problemi sa zdravljem, poboljšaju imuni sistem ili održavaju optimalno funkcionisanje organizma. Svi proizvodi su 100% prirodni i u potpunosti bezbedni. Treba napomenuti da se za proizvode kompanije Tentorium korist...
Preparati na bazi pcelinjih proizovda i lekovitog bilja. Proizvodi kompanije Tentorium omogućuju ljudima da rešavaju najrazličitije problemi sa zdravljem, poboljšaju imuni sistem ili održavaju optimalno funkcionisanje organizma. Svi proizvodi su 100% prirodni i u potpunosti bezbedni. Treba napomenuti da se za proizvode kompanije Tentorium koriste „sirovine“ sibirskih pčela. Ovo je veoma važno, jer pčelinji proizvodi dobijeni sa teritorija „teskih“ klimatskih uslova (kratko leto, duga zima) imaju vrlo visoku biološku vrednost. Bitno je da se rezultati postižu (pre ili kasnije), jer princip delovanja preparata je, da se regeneriše sam organizam, i da se kao takav, sam izbori sa postojećim problemima. Preparati ne deluju samo otklanjajući posledice bolesti, već deluju na sam razlog nastanka bolesti. Oni su prirodna pomoć organizmu u borbi protiv uzroka pojave bolesti. Svojim delovanjem dovode do poboljšanja svih procesa u organizmu, poboljšanja funkcionisanja svih organa, čime dobijeni rezultati ostaju znatno duži vremensni period. Api-fitoprodukcija ne predsavlja samo dodatak ishrani, već se zbog svog bogatog sastava može smatrati hranom. Na primer, sam med, sadrži više od 400 komponenata vrednih za ishranu ljudi. Perga sadrži aminokiseline koje su neophodne za pravilno funkcionisanje organizma, usled čijeg nedostatka organizam može da boluje.
Više

Tentorium 

Postoji 1 proizvodi.
Za blagotvorno delovanje na artritis, artrozu, okoštavanje, radikulitis, poliartritis, giht, za rastvaranje soli na površini zglobova (kalcinirovane fosfolipide) i poboljšavanje pokretljivosti zglobova savetuje se korišćenje Tentorium masti.
2 640 din
Na zalihama
Prikaz 1 - 1 od 1 artikla