Kandida-Kandidijaza
Kandida infekcija ili Kandidijaza je gljivična infekcija polnih organa i vrlo je česta kod žena. Normalno je da se Candida albicans nalazi u crevima i koži čoveka i do gljivične infekcije dolazi kada se poremeti imunološka ravnoteža. Najćešći izroci nastanka su: prekomerna upotreba antibiotika širokog spektra, prekomerna higijena polnih organa...
Kandida infekcija ili Kandidijaza je gljivična infekcija polnih organa i vrlo je česta kod žena. Normalno je da se Candida albicans nalazi u crevima i koži čoveka i do gljivične infekcije dolazi kada se poremeti imunološka ravnoteža. Najćešći izroci nastanka su: prekomerna upotreba antibiotika širokog spektra, prekomerna higijena polnih organa upotrebom alkalnih sapuna, trudnoća, upotreba kontraceptivnih tableta, neodgovarajuć veš, šećerna bolest... Simptomi kandida infekcije kod žena: javlja se sirasta sekrecija slankastog neugodnog mirisa iz vagine, sa crvenilom i otokom spoljašnjih genitalija i izražen je svrab. Kod muškaraca se na unutrašnjem delu prepucijuma i glavića javlja crvenilo, otok i svrab koji su praćeni pojavom plitkih erozija prekrivenih beličastim sekretom, nekada i beličastim tačkicama. Kandidijaza je oboljenje koje samo po sebi ne mora biti opasno, ali se dugo leči, i to svako ko želi da se podvrgne tretmanu za ozdravljenje od kandide treba da ima na umu, da bude dovoljno strpljiv i da lečenje privede kraju. Nakon polnog odnosa simptomi postaju izraženiji, pogotovu peckanje i svrab polnih organa. Nakon polnog odnosa kod žena se može javiti i bol. Svrab se može proširiti i na područje oko analnog otvora.
Više

Kandida-Kandidijaza 

Postoji 1 proizvodi.
Najbolji izbor za žene sa vaginalnom infekcijom gljivicom kandida (Candida albicans) i VI grupom vaginalnog sekreta. Potpuno prirodan preparat, po specijalnoj formuli za jako dejstvo na gljivicu kandida. Lokalna primena omogućava neposredno delovanje i obezbeđuje najbrže efekte tretmana.
1 300 din
Na zalihama
Prikaz 1 - 1 od 1 artikla