Ojačavanje imunog sistema 

Postoji % proizvoda.
Pomaže u izbacivanju virusa koji je uzročnik kondiloma (HPV) delujući na sam virus i snaženje imunog sistema.
1 100 din
Na zalihama
Vitamin C je za život neophodan nutritient. Calivita C 300 plus kapsule spadaju u prirodne preparate bogate Vitaminom C. On spada u grupu u vodi rastvorljivih vitamina, te se unet u višku izlučuje iz organizma mokraćom ne stvarajući depoe. Ljudski organiz
2 599 din
Na zalihama
Calivita Garlic Caps su želatinske kapsule belog luka koje sadrže beli luk i peršun; vekovima uspešno primenjivani u narodnoj medicini, sa širokim spektrom primene, a izbegavajući neprijatne pojave svežeg belog luka (neprijatan miris, gorušica).
1 750 din
Na zalihama
Papiloma krema i Čaj za jačanje imuniteta od 14 biljaka predstavljaju najbolji početak u borbi protiv kondiloma. Na ovaj način se na problem deluje spolja Papiloma kremom i iznutra Čajem za jačanje imuniteta, jer kondilomi se ipak najčešće javljaju kao posledica oslabelog imuniteta. 
2 460 din
Samo putem web prodavnice
Na zalihama
Virago je višekomponentni preparat, koji sadrži aktivne materije koje pospešuju rad imunog sistema, i ima anti-bakterijsko i anti-virusno dejstvo.
4 775 din
Na zalihama
Preparat koji sadrži matični mleč, izvanredna hranljiva materija bogata vitaminima, mineralnim materijama, belančevinama i aminokiselinama. Prirodni proizvod za suplementaciju ishrane. Preporučuje se svakome, bez obzira na uzrast i pol.
1 865 din
Na zalihama
Ulje origana se pravi od presovanih listova origana, a koje smo mi "ugradili" u maslinovo ulje, koje u ovom slučaju služi kao "supstanca-prenosilac"
3 065 din
Na zalihama
Prikaz 1 - 7 od 7 artikala