Oporavak 

Postoji % proizvoda.
Vitamin C je za život neophodan nutritient. Calivita C 300 plus kapsule spadaju u prirodne preparate bogate Vitaminom C. On spada u grupu u vodi rastvorljivih vitamina, te se unet u višku izlučuje iz organizma mokraćom ne stvarajući depoe. Ljudski organiz
2 599 din
Na zalihama
Nema na zalihama. Savremene tablete koje sadrže organski spoj cinka. Helatna veza obezbeđuje potpunu apsorpciju i iskorišćenje. Posebno se preporučuje muškarcima!
Biološka formula stabilizovanog kiseonika za dodatno snabdevanje organizma kiseonikom. Sadrži 12 000 molekula kiseonika na milion delova. (Upoređenja radi: u vodovodnoj vodi je ova vrednost 5-7, a u potoku 10-12.)
8 425 din
Na zalihama
Calivita Ocean 21 je preparat izuzetne kompleksnosti. Ocean 21 sadrži više od 200 značajnih aktivnih elemenata (8 vrsta morskih algi, lekovite biljke, vitamine, antioksidante, 60 vrsta minerala, 24 aminokiseline i enzime).
7 270 din
Na zalihama
Power Mins su prirodne tablete koje sadrže oligoelemente i mineralne materije u optimalnoj srazmeri. Dejstveni principi na sinergistički način uzajamno jačaju svoje dejstvo. Njihova helatna veza obezbeđuje potpunu apsorpciju i iskorišćavanje.
2 040 din
Na zalihama
Preparat koji sadrži matični mleč, izvanredna hranljiva materija bogata vitaminima, mineralnim materijama, belančevinama i aminokiselinama. Prirodni proizvod za suplementaciju ishrane. Preporučuje se svakome, bez obzira na uzrast i pol.
1 865 din
Na zalihama
Nervne ćelije našeg organizma su osetljive i nepovoljno reaguju na deficit hranljivih materija. Redovnim uzimanjem preparata Energy&Memory možemo preventivno delovati tj. obezbediti mozgu neophodne materije za normalno funkcionisanje.
3 465 din
Na zalihama
Arginine Plus su tablete aminokiselina i oligoelemenata za zaštitu jetre. Preporučuju se prvenstveno redovnim potrošačima lekova i alkohola.
3 815 din
Na zalihama
Polinesian Noni je adaptogena biljka sa vulkanskog tla.Polinesian Noni Kapsule
4 489 din
Na zalihama
Prikaz 1 - 9 od 9 artikala