Lastest Blogs

Hemoridi - Slike, Simptomi, Ishrana, Lečenje

In: Hemoroidi

Hemoroidi ili šuljevi su proširenje arterijsko-venskih spletova ispod sluzokože završnog dela debelog creva u blizini anusa. To su zapravo krvni sudovi koji su pod
pritiskom prošireni. Kada oteknu izgledaju poput kesica, hemoroidalni čvorovi. Pojavljuju se kao spoljašnji i kao unutrašnji.

Read more

Kondilomi Slike, Simptomi i Lečenje


Ukoliko ste sigurni da imate kondilome i želite da ih se rešite kući pozovite nas da vam damo preporuku preparata koji će najviše odgovarati vašim potrebama 065 899 8800

Read more

Koliko je konzumiranje banana zapravo zdravo?

In: Zdravlje

Zbog svoje jednostavne konzumacije (kore koja se lako ljušti) i prisutnosti u svakom marketu, lako ju je dodati u svakodnevni režim ishrane a i zgodna je za poneti kada ste u žurbi.

Read more

Zdravlje u čaši: Sok od krompira dragoceni prirodni lek

In:

Sok od sirovog krompira je dragocen prirodni lek koji može da pruži pomoć za naš probavni sistem, uključujući i čireve, digestivne poremećaje, zatvor i proliv. Može pomoći u eliminaciji kiseline u stomaku i ublaživanju čirnih bolova.

Read more

Reuma

In: Zdravlje

Reumatizam, bolna oboljenja kostiju, mišića, zglobova, zglobnih čaura i tetiva. Bolna oboljenja nerava zovu se neuralgije. Reumatski bolovi su često praćeni otokom zglobova, mogu da se šetaju po telu, a pogoršavaju ih hladnoća i vlaga.

Read more

Beli luk lekovita svojstva

Beli luk ili češnjak (lat. Allium sativum) je bio hiljadama godina veoma cenjena namirnica jer ima lekovito dejstvo. U narodu, beli luk je lek za sve, prema kome se ima vrlo veliko i nepokolebljivo poverenje. Graditelji piramida u Egiptu koristili su ga za dobijanje snage i da budu izdržljivi.

Read more

Kako se ugojiti?

In: Zdravlje

Do mršavosti može doći iz dva razloga: usled dugotrajne bolesti ili usled sklonosti organizma. Pored ova dva treba napomenuti i treći a to je želja za održanjem vitkosti, tj nezdrava želja za manjkom kilograma.

Read more

Sаveti za zdravo mršavljenje I

In: Zdravlje

Ovаj člаnаk sadrži 20 zdrаvih sаvetа zа mršаvljenje. Kаdа želite dа izgubite težinu potrebno je dа proverite dа li to radite na zdrаv nаčin i nа nаčin koji neće izаzvаti nikаkve probleme po vаše fizičko ili psihičko zdrаvlje. 

Read more

Showing 1 - 8 of 31 items