Zdravlje

Recent blog posts

Koliko je konzumiranje banana zapravo zdravo?

In: Zdravlje

Zbog svoje jednostavne konzumacije (kore koja se lako ljušti) i prisutnosti u svakom marketu, lako ju je dodati u svakodnevni režim ishrane a i zgodna je za poneti kada ste u žurbi.

Read more

Reuma

In: Zdravlje

Reumatizam, bolna oboljenja kostiju, mišića, zglobova, zglobnih čaura i tetiva. Bolna oboljenja nerava zovu se neuralgije. Reumatski bolovi su često praćeni otokom zglobova, mogu da se šetaju po telu, a pogoršavaju ih hladnoća i vlaga.

Read more

Kako se ugojiti?

In: Zdravlje

Do mršavosti može doći iz dva razloga: usled dugotrajne bolesti ili usled sklonosti organizma. Pored ova dva treba napomenuti i treći a to je želja za održanjem vitkosti, tj nezdrava želja za manjkom kilograma.

Read more

Sаveti za zdravo mršavljenje I

In: Zdravlje

Ovаj člаnаk sadrži 20 zdrаvih sаvetа zа mršаvljenje. Kаdа želite dа izgubite težinu potrebno je dа proverite dа li to radite na zdrаv nаčin i nа nаčin koji neće izаzvаti nikаkve probleme po vаše fizičko ili psihičko zdrаvlje. 

Read more

Kako izgubiti kilograme i sačuvati željenu težinu? Yo-yo efekat

In: Zdravlje

Jedan od najvećih izazova posle dostizanja željene telesne težine je i njeno održavanje.

jo jo efekat

Read more

Kako ojačati imunitet?

In: Zdravlje

Imunitet (od lat. immunitas – olobođen od službe, poreza) je medicinski pojam kojim se označava sposobnost organizma da se odupre i odbrani od infekcija, bolesti ili neke druge biološke ili hemijske opasnosti.

Vrste imuniteta

Read more

Showing 1 - 6 of 6 items