Lastest Blogs

Kako da napravite mleko od susama

Susam se smatrao lekovitom hranom još od davnina u zemljama u kojima se uzgajao te namirnicom koja usporava starenje. Takođe, od njega možemo da napravimo i mleko. 

Read more

Slatki i slani namaz od susama

Kada pravite susamovo mleko uvek vam ostane pulma koju možete iskoristiti za slane i slatke namaze. Evo vam dva odlična recepta. 

Read more

Kondilomi - Slike i Simptomi

Humani papiloma virus je prisutan kod svakoga od nas. Zahvaljujući tome što postoji preko 100 vrsta ovog virusa različiti su i problemi koje izaziva. Dok je imunitet jak mi i ne primećujemo da ga imamo, međutim kada imunitet oslabi mogu se javiti različiti simptomi i ozbiljnije bolesti.

Read more

Kapućino od bademovog mleka i ječmene kafe

Kako da napravite kapućino od bademovog mleka i ječmene kafe. 

Read more

Recept za mleko od susama

Susam se smatrao lekovitom hranom još od davnina u zemljama u kojima se uzgajao te namirnicom koja usporava starenje.

Read more

10 zdrastvenih koristi od konzumiranja limunove vode

Prva stvar koju radim svakog jutra jeste da popijem veliku cašu limunove vode, balansira PH vrednost, zadržava vašu kožu cistom i sjajnom, pokrece vaš sistem za varenje, pomaže u gubljenju težine i pomaže da kontrolišete svoju naviku za kafom. Limun je takode prirodni pokretac energije, hidrira i puni organizam kiseonikom pa se oseca obnovljenim i osveženim.

Read more

Polne bradavice ili kondilomi

Polne bradavice ili kondilomi su izrasline na koži u genitalnoj regiji i oko anusa. Izazivaju ih odredeni tipovi humanog papiloma virusa (HPV). Postoji preko 100 tipova humanog papiloma virusa, neki od njih izazivaju bradavice na razlicitim delovima tela, kao na primer na rukama ili stopalima, drugi tipovi mogu da proizrokuju rak, dok treci izazivaju polne bradavice ili kondilome. 

Read more

Showing 25 - 31 of 31 items