Beauty Formula, 90 tableta Pogledaj uvećano

Beauty Formula, 90 tableta

Kliknite ovde za naručivanje telefonom

Novo

Nema na zalihama.

Beauty Formula je složeni dodatak ishrani , koji se sastoji od specijalne mešavine vitamina, minerala, aminokiselina, kolagen i blagotvornih aktivnih biljnih sastojaka.

Calivita Beauty Formula

 

Beauty Formula je dakle složeni dodatak ishrani , koji se sastoji od specijalne mešavine vitamina, minerala, aminokiselina, kolagen i blagotvornih aktivnih biljnih sastojaka.

 

Razmotrimo dalje, na koji način ove komponente mogu da doprinesu očuvanju lepote!

 

Jedna od glavnih komponenti preparata Beauty Formula jeste silicijum, koji je u ovoj formuli prisutan u dva oblika. S`jedne strane izolovano, s`druge kao jedan od aktivnih sastojaka biljke rastavića, koji se ovde koristi u vidu ekstrakta. Silicijum se u organizmu u najvećim količinama nalazi u vezivnom i potpornom tkivu. Tako, na primer, čuva elastičnost kolagenskih vlakana kože, dalje, neophodan je za očuvanje strukture kose i noktiju, a takođe je bitan gradivni elemenat zglobova i tetiva. Pošto izuzetno pozitivno deluje na elastičnost i mladalački izgled kože, a kosu i nokte čini snažnim i otpornim, ovaj element čini veoma popularnu osnovu za izradu savremenih kozmetičkih formula.

 

Aminokiseline koje sadrže sumpor, kao na primer L-cistein i L-metionin iz ove Beauty Formula formule, predstavljaju gradivne elemente proteina (keratina), koji čini otpr. 95% kose, zato oni mogu u priličnoj meri da doprinesu očuvanju njene zdrave strukture. Izvanredno se primenjuju u tretiranju slabe, izlomljene kose, a pored toga mogu blagotvorno delovati na elastičnost kože, odnosno na strukturu noktiju.

 

Treću grupu glavnih aktivnih sastojaka Beauty Formule čine vitamini. Vitamin A, B2, B3 i C, pored svojih brojnih pozitivnih efekata, odgovorni su i za očuvanje zdrave strukture kose, kože i noktiju. Vitamin B6 igra ulogu u metabolizmu belančevina, dok je vitamin B12 (između ostalog) bitan učesnik energetskih procesa u organizmu.

 

Pored vitamina, Beauty Formula sadrži i razne lekovite biljke (rastavić, kopriva), kao i brojne mineralne materije. Jod je mikroelement koji je važan ne samo za funkcionisanje štitne žlezde, već i za zdravlje kose, kože i noktiju. Cink, pored podrške koju pruža imunom sistemu, omogućava i očuvanje zdrave strukture kože, a bakar igra bitnu ulogu u normalne pigmentacije kože i kose.

 

Sastojci Beauty Formule mogu pomoći u tome da nam koža bude mladolika i elastična, kosa sjajna i bujna, a nokti jaki i otporni. U toku kombinovanja aktivnih sastojaka preparata smo se, naravno, i ovog puta trudili da upotrebimo oblike sa organskim spojevima, ćija je apsorpcija u organizmu mnogo efikasnija i pogodnija, nego u slučaju neorganskih oblika.

 

Aktivni sastojci Beauty Formula po tableti

 

Vitamin A 2500 IU

Vitamin C 30 mg

Vitamin B2 5 mg

Nijacin 30 mg

Vitamin B6 10 mg

Vitamin B12 10 mcg

Holin 30 mg

Silicijum 40 mg

Cink 10 mg

Bakar 2 mg

Jod 50 mcg

Kolagen 100 mg

L-metjonin 100 mg

L-cistein 77 mg

Ekstrakt rastavića (std.6% silicijuma) 90 mg

Bio-ekstrakt koprive (4:1) 40 mg

 

Upotreba

1 tableta na dan.

 

Napomena

 

. Dodatak ishrani ne može da zameni uravnoteženu i raznovrsnu ishranu, kao i ni zdrav način života.

. Držati van domašaja dece!

. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu količinu!

 

*Ovo je sajt nezavisnih distributera. Ukoliko želite da postanete saradnik, možete nas kontaktirati.

 

**Informacije sadržane u ovom tekstu su isključivo u edukativne svrhe i ne treba da budu korišćene za dijagnozu ili terapiju bez konsultovanja Zdravstvenog stručnjaka. Čitalac koji je zabrinut za svoje zdravlje treba da kontaktira lekara za savet.

Related Products