Dobrodošli na PrirodniLek.rs

Čestitamo Vam na odluci da živite zdravo i brinete o svom zdravlju! Nikada nije previše rano, niti previše kasno za ovu odluku.

Na našoj internet prodavnici možete zadovoljiti sve vaše potrebe po pitanju prirodnih dodataka ishrani i proizvodima na biljnoj bazi po najnižim cenama.  

Izdvajamo da se na sajtu PrirodniLek.rs prodaju prirodni preparati u funkciji zdravlja kao što su:

Vitamini, preparati za jačanje imuniteta, preparati za smirenje i opuštanje, pčelinji proizvodi, za rešavanje problema sa varenjem, minerali, multivitamini, preparati za mršavljenje i gojenje i ostali dodaci ishrani.

Takođe na prodavnici PrirodniLek.rs možete pronaći prirodnu kozmetiku vrhunske izrade i sprečite preveremeno starenje kože.

Mi smo mlad tim entuzijasta koji se trudi da širok asortiman proizvoda i obezbedi najkvalitetnije proizvode. Zadovoljstvo korisnika nam je najbitnije tako da Vas molimo da nam uputite sugestije kako bi mogli da poboljšamo uslugu.

PrirodniLek.rs je sajt namenjen internet prodaji prirodnih preparata za poboljšanje kvaliteta života. Prirodni proizvodi koje nudimo namenjeni su poboljšanju i očuvanju zdravlja i lepote.

Cilj nam je da okupimo što veći broj proizvođača preparata na prirodnoj bazi na jednom mestu i da takvu integrisanu ponudu ažurno i kvalitetno predstavljamo korisnicima. 

Drugi deo sajta, blog, namenjen je edukaciji korisnika kako na temu zdravog života i razvijanja dobrih životnih navika tako i u cilju prezentacije proizvoda raznih proizvođača. 

Ko su proizvođači preparata izlistaniih na PrirodniLek.rs?

 

Neki od proizvođača sa kojima sarađujemo su: Calivita Ulmo | Tentorium StaroPlaninski Melem |

Ukoliko ste proizvođač i želite da izlistate svoje proizvode na našoj internet prodavnici, pročitajte više na stranici saradnja ili nas kontaktirajte direktno na email prodaja@prirodnilek.rs sa naznakom za poslovnu saradnju ili putem telefona 065/ 899 88 00.

Poslovne informacije

Internet prodavnicu PrirodniLek.rs vodi i optimizuje internet marketing agencija Optimus Media