•  
 • Hemel Acne intensive care - Krema Protiv Akni

  Hemel Acne intensive care - Krema Protiv Akni

  Hemel Acne intensive care je prirodna, antibakterijska, dezinfikujuća krema posebno namenjena za masnu,nečistu i osetljivu kožu podložnu aknama, kožu sklonoj seboreji, bubuljicama, mitiserima...

  Pročitajte više

  Poruči
  • 2 265 RSD

  Hemel Acne intensive care - Krema Protiv Akni

   

   

   

  U najnovijem Hemelovom proizvodu Hemel Acne intensive care kremi protiv akni, poredostalih sastojaka, etarsko ulje čajevca ima presudnu ulogu u potpunom otklanjanju problema na koži.

  Hemel Acne intensive care je prirodna, antibakterijska, dezinfikujuća krema protiv akni posebno namenjena za masnu,nečistu i osetljivu kožu podložnu aknama, kožu sklonoj seboreji, bubuljicama, mitiserima... Antigljivično dejstvo Hemel Acne intensive care kreme protiv akni ogleda se u sprečavanju formiranja komedona a antiseprtičko dejstvo prečišćavanju kože.

  Koža je ogledalo zdravlja i skoro presudan faktor lepog izgleda. Zahteva negu od najranijeg detinjstva do starih dana, pa se u zavisnosti od godina i tipa različito pristupa nezi.

  Osobe koje žele čistu i negovanu kožu bez akni, bubuljica,mitisera, crnih mrlja i ožiljaka, nezi kože moraju posvetiti posebnu pažnju.

  Moderna istraživanja su potvrdila vekovnu tradiciju australijskih urođenika u lečenju kožnih bolesti korišćenjem blagodeti čajnog drveta. Ulje čajevca (čajnog drveta) je izuzetna kompleksna mešavina organskih jedinjenja od kojih je najznačajniji terpinen-4-ol, naročito aktivan protiv bakterija Propionibacteriuma acne glavnih uzročnika pojave akni. Ulje čajevca je jedno od najmoćnijih biljnih antiseptika i veoma je dragoceno je ristovremeno deluje i na bakterije i na gljivice.

  Mnogi protiv upalni sastojci, kao što su flavonolni glikozidi iznevena, ublažavaju upale i crvenila kože.

  U najnovijem Hemelovom proizvodu Hemel Acne intensive care, poredostalih sastojaka, etarsko ulje čajevca ima presudnu ulogu u potpunom otklanjanju opisanih problema na koži.


  Primena:

  Hemel Acne intensive care je pogodna za svakodnevnu upotrebu. Nanositi je dva puta dnevno, ujutro i uveče, na dobru očišćenu kožu lica, posebno na delove zahvaćene opisanim problemima. Lagano masirati nekoliko minuta. Ne ispirati.

  Preporuka za čišćenje lica:

  1. Oprati lice sapunom sa etarskim uljem žalfije

  2. Očistiti lice sa Fresh uljem, zadržati 15 minuta i zatim isprati ili očistiti lice sa Anti Dray bodi fluidom i sačekati da se upije.

  3. Naneti Hemel Acne intensive care

   

   

  *Ovo je sajt nezavisnih distributera. Ukoliko želite da postanete saradnik, možete nas kontaktirati.

  **Informacije sadržane u ovom tekstu su isključivo u edukativne svrhe i ne treba da budu korišćene za dijagnozu ili terapiju bez konsultovanja zdravstvenog stručnjaka. Čitalac koji je zabrinut za svoje zdravlje treba da kontaktira lekara za savet.

  Korpa  

  Nema proizvoda

  Slanje 0 RSD
  Ukupno 0 RSD

  Završi kupovinu

  KATEGORIJE PROIZVODA