•  
 • Hemel Acne intensive care - Krema Protiv Akni

  Hemel Acne intensive care - Krema Protiv Akni

  Hemel Acne intensive care je prirodna, antibakterijska, dezinfikujuća krema posebno namenjena za masnu,nečistu i osetljivu kožu podložnu aknama, kožu sklonoj seboreji, bubuljicama, mitiserima...

  Pročitajte više

  Poruči
  • 2 265 RSD

  Hemel Acne intensive care - Krema Protiv Akni

   

   

   

  U najnovijem Hemelovom proizvodu Hemel Acne intensive care kremi protiv akni, poredostalih sastojaka, etarsko ulje čajevca ima presudnu ulogu u potpunom otklanjanju problema na koži.

  Hemel Acne intensive care je prirodna, antibakterijska, dezinfikujuća krema protiv akni posebno namenjena za masnu,nečistu i osetljivu kožu podložnu aknama, kožu sklonoj seboreji, bubuljicama, mitiserima... Antigljivično dejstvo Hemel Acne intensive care kreme protiv akni ogleda se u sprečavanju formiranja komedona a antiseprtičko dejstvo prečišćavanju kože.

  Koža je ogledalo zdravlja i skoro presudan faktor lepog izgleda. Zahteva negu od najranijeg detinjstva do starih dana, pa se u zavisnosti od godina i tipa različito pristupa nezi.

  Osobe koje žele čistu i negovanu kožu bez akni, bubuljica,mitisera, crnih mrlja i ožiljaka, nezi kože moraju posvetiti posebnu pažnju.

  Moderna istraživanja su potvrdila vekovnu tradiciju australijskih urođenika u lečenju kožnih bolesti korišćenjem blagodeti čajnog drveta. Ulje čajevca (čajnog drveta) je izuzetna kompleksna mešavina organskih jedinjenja od kojih je najznačajniji terpinen-4-ol, naročito aktivan protiv bakterija Propionibacteriuma acne glavnih uzročnika pojave akni. Ulje čajevca je jedno od najmoćnijih biljnih antiseptika i veoma je dragoceno je ristovremeno deluje i na bakterije i na gljivice.

  Mnogi protiv upalni sastojci, kao što su flavonolni glikozidi iznevena, ublažavaju upale i crvenila kože.

  U najnovijem Hemelovom proizvodu Hemel Acne intensive care, poredostalih sastojaka, etarsko ulje čajevca ima presudnu ulogu u potpunom otklanjanju opisanih problema na koži.


  Primena:

  Hemel Acne intensive care je pogodna za svakodnevnu upotrebu. Nanositi je dva puta dnevno, ujutro i uveče, na dobru očišćenu kožu lica, posebno na delove zahvaćene opisanim problemima. Lagano masirati nekoliko minuta. Ne ispirati.

  Preporuka za čišćenje lica:

  1. Oprati lice sapunom sa etarskim uljem žalfije

  2. Očistiti lice sa Fresh uljem, zadržati 15 minuta i zatim isprati ili očistiti lice sa Anti Dray bodi fluidom i sačekati da se upije.

  3. Naneti Hemel Acne intensive care

   

   

  *Ovo je sajt nezavisnih distributera. Ukoliko želite da postanete saradnik, možete nas kontaktirati.

  **Informacije sadržane u ovom tekstu su isključivo u edukativne svrhe i ne treba da budu korišćene za dijagnozu ili terapiju bez konsultovanja zdravstvenog stručnjaka. Čitalac koji je zabrinut za svoje zdravlje treba da kontaktira lekara za savet.

  Nema komentara trenutno.

  Korpa  

  Nema proizvoda

  Slanje 0 RSD
  Ukupno 0 RSD

  Završi kupovinu

  KATEGORIJE PROIZVODA