Jastuk od heljde za bolji sex Pogledaj uvećano

Jastuk od heljde za bolji sex

Kliknite ovde za naručivanje telefonom

Novo

Specijalno dizajniran jastuk za sex, punjen ljuspicama od heljde za bolji seksualni odnos, i višestruki doživljaj orgazma.

2 200 din

Specijalno dizajniran jastuk za sex, punjen ljuspicama od heljde za bolji seksualni odnos, i višestruki doživljaj orgazma.Kada jednom probate ovaj jastuk, nećete poželeti da se odvojite od njega. Pruži će vam dodatnu visinu i udoban oslonac za nezaboravno maksimalno zadovoljstvo. Pomoću njega postižete savršen ugao za bolju i dublju penetraciju.Puno puta žena ne doživi orgazam zbog neudobnog položaja a samim tim i zbog prodora koji je suviše plitak. Sa jastukom za sex, nema naporan položaj, kukovi su podignuti, da može partner da prodre dublje bez napora i tako povećate zadovoljstvo obostrano.

Inače u svetu, pa i kod nas lekari preporučuju jastuk kao pomagalo za trudnoću. Može da vam posluži i običan jastuk, ali oni su često premekani ili pretvrdi i neudobni.

Jastuk od heljde se prilagodjava anatomski vašem položaju tela i stvara udoban položaj. Idealan je kod osoba koje imaju probleme sa kičmom. Koristeći ovaj jastuk imaćete udoban, bezbolan kvalitetan odnos sa vašim partnerom. Probajte i primetićete veliku razliku, jer pomoću ovog jastuka stimulišete sve erogene zone, i postižete duge i jake orgazme. 

Isporuka jastuka se vrši kurirskom službom postexpress ili cityexpress.

Poručivanjem jastuka na sebe preuzimate troškove dostave koji variraju u zavisnosti od težine i volumena pošiljke (cena se kreće između 300 - 500 dinara). U cenu dostave uračunava se i vrednost prenosa novca (otkupnine), koja se dodaje na vrednost mase paketa.

Plaćanje je pouzećem, odnosno plaćate kuriru prilikom dostave paketa (vrednost paketa i isporuku).

Možete izračunati cenu isporuke kurirske službe postexpress na ovom linku.
Računanje cene isporuke za kurirsku službu cityexpress možete videti ovde.

Related Products