Jastuk „U“ od heljde za trudnice Pogledaj uvećano

Jastuk „U“ od heljde za trudnice

Kliknite ovde za naručivanje telefonom

Novo

Oblik jastuka za trudnice je napravljen tako da vam pruža udobnost i podršku stomaku i kičmi tokom sna. Dužina jastuka je dovoljna da se žena udobno smesti u sredini i tako ima podršku i na leđima i na stomaku a da je glava pritom takođe na jastuku od heljde.

4 500 din

Većina žena počinje imati problema sa spavanjem tokom poslednjih meseci trudnoće. Postaje im sve teže da se udobno nameste u krevetu, pa se zato često bude neispavane a i sa bolovima u leđima.Oblik jastuka za trudnice je napravljen tako da vam pruža udobnost i podršku stomaku i kičmi tokom sna. Dužina jastuka je dovoljna da se žena udobno smesti u sredini i tako ima podršku i na leđima i na stomaku a da je glava pritom takođe na jastuku od heljde. Ljuspice heljde se prilagođavaju vašem telu, možete da se prevrćete u snu a da ne morate da menjate poziciju jastuka. Takođe možete ga staviti između butina, što će ublažiti bol u donjem delu leđa. A taj je položaj već sam za sebe božanstven i najomiljeniji većini žena.Punjeni su ljuspicama heljde koje se prilagođavaju obliku vašeg tela. Ne sabijaju se, ne zagrevaju, već se u njima udobno ušuškate kao u plaštu sena.Zaboravićete na bolove u leđima, a noge će vam biti odmorne i lake.

Isporuka jastuka se vrši kurirskom službom postexpress ili cityexpress.

Poručivanjem jastuka na sebe preuzimate troškove dostave koji variraju u zavisnosti od težine i volumena pošiljke (cena se kreće između 300 - 500 dinara). U cenu dostave uračunava se i vrednost prenosa novca (otkupnine), koja se dodaje na vrednost mase paketa.

Plaćanje je pouzećem, odnosno plaćate kuriru prilikom dostave paketa (vrednost paketa i isporuku).

Možete izračunati cenu isporuke kurirske službe postexpress na ovom linku.
Računanje cene isporuke za kurirsku službu cityexpress možete videti ovde.

Related Products