PAPILOMA krema za uklanjanje kondiloma i genitalnog herpesa Pogledaj uvećano

PAPILOMA krema za uklanjanje kondiloma i genitalnog herpesa

ul1

Kliknite ovde za naručivanje telefonom

Novo

Uklanja spoljne kondilome brzo, bezbolno i bezbedno, bez ožiljaka kod žena i muškaraca. Biljna kombinacija čiji lekoviti sastojci prodiru u koren polnih bradavica i onemogućavaju delovanje virusa (HPV). Za uklanjanje kondiloma koji nisu stariji od 3 meseca, u najvećem broju slučajeva, dovoljno je jedno pakovanje.

1 360 din

Kondilomi slike

Za Papiloma kremu moguće je lično preuzimanje u Beogradu, na Novom Beogradu i u blizini železničke stanice, uz prethodnu najavu.

Kondilomi, papilomi, genitalne bradavicesve su ovo termini za veoma neprijatnu i virusno prenosivu infekciju. Reč je o grupi virusa HPV, odnosno humani papiloma virusi. Ovi virusi se prenose kontaktom sa zaraženom kožom i sluzokožom, dok se genitalni oblici prenose polnim kontaktom, i kod žena i kod muškaraca.

Papiloma krema uklanja spoljne kondilome brzo, bezbolno i bezbedno, bez ožiljaka kod žena i muškaraca. Biljna kombinacija čiji lekoviti sastojci prodiru u koren polnih bradavica, onemogućavaju delovanje virusa (HPV).

Delovanje Papiloma kreme je u najvećem broju slučajeva uočljivo već nakon prvog tretmana.

Za uklanjanje kondiloma koji nisu stariji od 3 meseca, u najvećem broju slučajeva, dovoljno je jedno pakovanje. Jedna krema je dovoljna za 20 do 30 dana, u zavisnosti od veličine regije pokrivene kondilomima.

Jako je bitno da se protiv kondiloma bore oba partnera!

INDIKACIJE:

- spoljni (HPV bradavice) na polnim organima

- genitalni herpes

SASTAV PAPILOMA KREME:

Prirodni preparat PAPILOMA krema u potpunosti je napravljen od specijalno odabranih biljaka i ne sadrži nikakve veštačke hemijske sastojke. Za vezivanje kreme koriste se pčeljinji vosak i hladno ceđeno maslinovo ulje, a kao garancija vrhunskog kvaliteta pri izradi se upotrebljavaju najkvalitetnija domaća i uvozna eterična ulja.

- ekstrakt lekovitih 12 biljaka (rastavić,virak, kičica, kantarion,hajdučka trava, matičnjak, čajevo drvo)

- hladno ceđeno maslinovo ulje

- etrična ulja

- pčelinji vosak

UPOTREBA PAPILOMA KREME:

Naneti kremu u tankom sloju 2 puta u toku dana i uveče pred spavanje, na prethodno čistu i osušenu problematičnu regiju. Osim vidljivih kondiloma postoji mogućnost da na ugroženom području ima potkožnih, sitnih, još uvek nevidljivih golim okom kondiloma. Preporuka je da se Papiloma krema nanosi na širu regiju kako bi se obuhvatilo i ovo ugroženo područje. Nakon što vidni kondilomi nestanu preporuka je nastaviti sa mazanjem kreme još dve nedelje, upravo zbog potkožnih kondiloma koji nisu izbili na površinu kože.

TRAJANJE TERAPIJE:

Vremensko trajanje terapije zavisi od toga koliko dugo vremena osoba ima kondilome i od tipa HPV-a koji je uzročnik kondiloma.

Najbolje rezultate papiloma krema postiže u kombinaciji sa Čajem za jačanje imuniteta.

Za saniranje unutrašnjih kondiloma koristite Papiloma vagitorije za unutrašnju upotrebu.

Slike kondiloma

Malo o kondilomima:

  • - Prema istraživanjima kondilomi su se kod 25% osoba vratili u roku od godinu dana nakon uklanjanja;
  • - Do danas je otkriveno preko 100 tipova HPV-a. Procenjuje se da će se oko 50% seksualno aktivnih ljudi zaraziti nekom vrstom ovog virusa tokom svog života;
  • - Simptomi hpv infekcije mogu izostati dosta dugo, ponekad i godinama, ali u većini slučajeva ćete u naredna tri meseca nakon seksualnog kontakta sa obolelom osobom primetiti simptome;
  • - Da bi se dokazalo postojanje HPV virusa potrebno je obaviti urološki ili ginekološki pregled, i po potrebi koristiti molekularno biološki pregled. Muškarcima se za dokazivanje HPV-a uzima bris mokraćne cevi, dok se kod žena uzima bris vrata materice i radi se posebna pretraga na prisustvo HPV-a. Svakako, potrebno je uraditi i PAPA test koji pokazuje eventualne promene u ćelijama, i po potrebi kolposkopiju.

Cena za BiH - 26 KM

Cena za Hrvatsku - 110 Kuna

Cena za Makedoniju - 840 Denara

Papiloma krema je testirana u laboratoriji Anahem broj 34051514-4 i do sada je preko 75000 osoba koristilo ovu kremu i bilo zadovoljno njenim efektima. Preparat ispitan u GZZZ Beograda.

Težina30 gr
Rok upotrebe2 godine

Related Products