Garlic Caps, 100 kapsula Pogledaj uvećano

Garlic Caps, 100 kapsula

Kliknite ovde za naručivanje telefonom

Novo

Calivita Garlic Caps su želatinske kapsule belog luka koje sadrže beli luk i peršun; vekovima uspešno primenjivani u narodnoj medicini, sa širokim spektrom primene, a izbegavajući neprijatne pojave svežeg belog luka (neprijatan miris, gorušica).

1 750 din

Calivita Garlic Caps - Kapsule Belog Luka

 

Calivita Garlic Caps su želatinske kapsule belog luka koje sadrže beli luk i peršun; vekovima uspešno primenjivani u narodnoj medicini, sa širokim spektrom primene, a izbegavajući neprijatne pojave svežeg belog luka (neprijatan miris, gorušica). Kapsule belog luka su pogodne za upotrebu na svakom mestu i u svako vreme. Kapsule belog luka korisne su za imunitet.

Antibakterijski i antifungalni efekti belog luka i njegov zaštitni efekat na kardiovaskularni sistem može da se objasni dragocenim komponentama sumpora, koji je takođe odgovoran i za njegov karakteristični miris. Ova biljka sadrži više od 200 vrsta biološki aktivnih supstanci, uključujući vitamine, aminokiseline i enzime.

Kome preporučujemo?

  • Zbog svog antibiotskog efekta, može uspešno da se primenjuje u slučaju oboljenja od gripa i u slučaju kašlja
  • Podstiče izlučivanje tečnosti iz organizma
  • U cilju smanjenja rizika od razvoja arteroskleroze i kao pomoć u normalizaciji krvnog pritiska
  • Kao pomoć u terapiji redukcije nivoa holesterola
  • Osobama koje žele da kontrolišu nivo masti u krvi prirodnim putem
  • Poboljšava elastičnost krvnih sudova
  • Poboljšava cirkulaciju


Beli luk je začinska biljka, odavno poznata po svome pozitivnom dejstvu na zdravlje. Sadrži preko 200 vrsta biološki aktivnih materija - vitamina, mineralnih materija, aminokiselina i enzima. U mnogim aspektima korisno utiče na funkcionisanje našeg organizma.

Aktivni sastojci Garlic Caps

Kapsule belog luka sadrže ekstrakt belog luka 350.0 mg i ekstrakt Persuna 250.0 mg


Kapsule belog luka - Upotreba

2-4 kapsule dnevno

Napomena

Proizvode koji sadrže beli luk je potrebno uzimati sa mnogo vode ili voćnog soka. Uvek konsultujte svog lekara pre uzimanja preparata sa belim lukom, ukoliko imate problema sa zgrušavanjem krvi ili vas očekuje operativni zahvat. Vrlo retko može doći do osipa na koži kod ljudi osetljivih na proizvode koji sadrže beli luk. Dojilje bi trebalo da uzimaju u obzir da se određeni sastojci belog luka mogu izlučiti kroz mleko.

 

 

*Ovo je sajt nezavisnih distributera. Ukoliko želite da postanete saradnik, možete nas kontaktirati.

**Informacije sadržane u ovom tekstu su isključivo u edukativne svrhe i ne treba da budu korišćene za dijagnozu ili terapiju bez konsultovanja Zdravstvenog stručnjaka. Čitalac koji je zabrinut za svoje zdravlje treba da kontaktira lekara za savet.

Related Products