Polinesian Noni Kapsule 400 mg, 90 kapsula Pogledaj uvećano

Polinesian Noni Kapsule 400 mg, 90 kapsula

Kliknite ovde za naručivanje telefonom

Novo

Polinesian Noni je adaptogena biljka sa vulkanskog tla.Polinesian Noni Kapsule

4 489 din

Polinesian Noni Kapsule 400mg je adaptogena biljka sa vulkanskog tla, bogata aminokiselinama, mineralima, vitaminima i enzimima. Calivita Polinesian Noni kapsule su izvor prokseronina, serotonina, skopoletina i damnakantala koji su nosioci jedinstvenog delovanja Polinesian Noni biljke. Visoki sadržaj aktivnih jedinjenja u polinesian noni koncentratu osigurava trostruko jače delovanje.

Domovina biljke Polinesian Noni biljke je Francuska Polinezija - skup od 118 ostrva i atola u južnom Pacifiku. Najveći i turistički najpoznatiji među njima je ostrvo Tahiti. Polinezija glasi kao raj na zemlji, a Noni (lat. Morinda citrifolia) je poznat kao kraljica voća. Polinesian Noni koristi se više od 2000 godina kao prirodan tonik i lek za poremećenu ravnotežu probavnog, crevnog i disajnog sastava i imuniteta.

Zdravstvena istraživanja sprovedena tokom posljednjih decenija otkrivaju sve veći broj detalih principa Polinesian Noni i tako dodatno objašnjavaju vekovnu privrženost starosedeoca prema ovom voću. Plod ove čudesne biljke sadrži 18 vrsta aminokiselina, mineralna jedinjenja i brojne vitamine i enzime: prokseronin, serotonin, skopoletin i damnakantal. Uz pomoć prokseronina u crevima se stvara kseronin koji je neophodan ljudskom organizmu za delotvornu regeneraciju ćelija.
Zahvaljujući svom adaptogenom delovanju Polinesian Noni u stanju je normalizovati ćelije koje nepravilno funkcionišu. Kseronin i prokseronin pokazuju antidepresivno delovanje, jer pospešuju lučenje endorfina čije oslobađanje rezultira razdraganošću i dobrim raspoloženjem. Pored svega toga, kseronin pokreće mehanizam zaštite od upala u organizmu, a povećava i otpornost na bakterije i viruse. Zbog toga se noni preporučuje svima koji često obolevaju od infekcija.

Budući da Polinesian Noni potpomaže lučenje probavnih sokova, smanjuje i značajni deo problema probavnog trakta. Može biti korisna potpora u terapiji raznih bolesti zavisnosti (pušenje, alkoholizam, narkomanija), jer se upotrebom Polinesian Noni kapsula smanjuju simptomi odvikavanja, što olakšava podnošenje tog procesa.
Skopoletin pojačava proizvodnju serotonina i melatonina u organizmu i na taj način pozitivno deluje na stanje nervnog sistema, sprečavajući promene raspoloženja i regulišući ciklus sna. Igra važnu ulogu u snižavanju temperature, mehanizmu gladi-sitosti i spolnom ponašanju. Sam serotonin uključen je u rešavanju mnogih bolesti kao što su migrenska glavobolja, depresija, Alzheimerova bolest itd.
Damnakantal kontroliše proces ćelijske deobe i nekontrolisanog bujanja ćelija, te kao aktivna materija može pomoći pri zaštiti od negativnih posledica zračenja na ljudski organizam. Budući da učestvuje u postizanju optimalne razine tzv. T- i B- ćelija, pojačava funkcionalnu sposobnost imuniteta. Antrakinonima u noniju pripisuje se antibakterijsko delovanje.
Aktivne materije u Polinesian Noni kapsulama pospešuju proizvodnju disajnog monoksida (NO) koji je prisutan u gotovo svim telesnim funkcijama i neophodan za njihovo odvijanje. Ovaj jednostavan ali delotvoran molekul ima sposobnost smanjiti angioznu bol, sprečava formiranje krvnih ugrušaka te doprinosi smanjenju visokog krvnog pritiska nastalog usled napetosti i stresa. Svojim antioksidativnim delovanjem sprečava oksidaciju LDL kolesterola, potiče cirkulaciju i dotok krvi do tkiva, uključujući i reproduktivne organe pa tako utiče i na kvalitet polnog života.
Polinesian Noni pakovan je u plastičnu ambalažu farmaceutskog kvaliteta koji maksimalno štiti njegove aktivne sastojke. Polinesian Noni kapsula sadrži trostruko više čvrstih materija, a njihova je biološka aktivnost maksimalno sačuvana i u proizvodnom procesu.

Aktivni sastojci Polinesian Noni kapsule

Noni 400.0 mg

Upotreba Polinesian Noni kapsula

2 kapsule dnevno

*Ovo je sajt nezavisnih distributera. Ukoliko želite da postanete saradnik, možete nas kontaktirati.

**Informacije sadržane u ovom tekstu su isključivo u edukativne svrhe i ne treba da budu korišćene za dijagnozu ili terapiju bez konsultovanja Zdravstvenog stručnjaka. Čitalac koji je zabrinut za svoje zdravlje treba da kontaktira lekara za savet.

Related Products