White Willow, 100 kaps Pogledaj uvećano

White Willow, 100 kaps

Kliknite ovde za naručivanje telefonom

Novo

Nema na zalihama.

Preparat koji sadrži prah kore bele vrbe. Njegovi prirodni dejstveni principi imaju antiinflamatorno i analgetičko dejstvo.

Bela Vrba (White Willow) preparat koji sadrži prah kore bele vrbe. Ovaj Calivita preparat ima prirodne dejstvene principe imaju antiinflamatorno i analgetičko dejstvo.

U narodnoj medicini kora bele vrbe (Salix alba) koristi se još od prastarih vremena. Poznata je kao sredstvo protiv bolova i groznice, sredstvo za jačanje i pročišćavanje krvi a u prokuvanom obliku se koristi i protiv unutrašnjih krvarenja, katara želuca i creva, reume, bolova u zglobovima i upale mokraćne bešike. Efikasna je u ublažavanju tegoba jetre, bubrega i srca. Kineski lekari su još pre više milenijuma koristili koru bele vrbe za ublažavanje bolova. Dioskorid je u I veku prvi prepoznao blagotvorno dejstvo vrbe, a jedan vek kasnije sa i čuveni rimski lekar Galen zanimao za lekovitu snagu ove biljke. Savremena nauka takođe priznaje dejstvo bele vrbe na ublažavanje groznice i njeno adstringentno dejstvo. Salicin, koji se nalazi u kori bele vrbe deluje selektivno: kako pokazuju istraživanja, ona blokira prostaglandine u želucu i crevima, pa prllikom njene upotrebe retko dolazi do pojave blagih tegoba u želucu i crevima. Prošavši kroz želudac i creva, salicin se transformiše u jetri i ispoljava blagotvorno dejstvo.

Aktivni sastojci

Ekstrakt bele vrbe 1200.0 mg

Upotreba

Samo odrasle osobe maksimalno 6 x 3 kapsule dnevno.

Napomena

Pridržavati se propisane doze. Deca i adolescenti ne bi trebalo da koriste ovaj preparat. Osobe koje ne smeju da unose salicilnu kiselinu u svoj organizam ne bi trebalo da koriste ovaj preparat. Trudnicama i dojiljiama se ne preporučuje upotreba ovog preparata.


*Ovo je sajt nezavisnih distributera. Ukoliko želite da postanete saradnik, možete nas kontaktirati.

**Informacije sadržane u ovom tekstu su isključivo u edukativne svrhe i ne treba da budu korišćene za dijagnozu ili terapiju bez konsultovanja Zdravstvenog stručnjaka. Čitalac koji je zabrinut za svoje zdravlje treba da kontaktira lekara za savet.

Related Products