Mega Zinc 50 mg, 100 tableta Pogledaj uvećano

Mega Zinc 50 mg, 100 tableta

Kliknite ovde za naručivanje telefonom

Novo

Nema na zalihama.

Savremene tablete koje sadrže organski spoj cinka. Helatna veza obezbeđuje potpunu apsorpciju i iskorišćenje. Posebno se preporučuje muškarcima!

Savremene prirodne tablete koje sadrže organski spoj cinka. Helatna veza obezbeđuje potpunu apsorpciju i iskorišćenje cinka iz tableta. Posebno se preporučuje muškarcima!


U organizmu se nakuplja relativno mala količina cinka, pa je neophodno njegovo stalno nadoknađivanje u vidu tableta cinka, Calivita preparat. U slučaju nedostatka cinka usporava se razvoj mišića i slabi imuni sistem. Cink kontroliše i reguliše metaboličke procese, funkcionisanje enzimskih sistema i održava celovitost ćelije. Neophodan je za sintezu belančevina i za proizvodnju DNK i pomaže proizvodnju insulina, u slučaju poremećaja treba da se unosi u vidu tableta cinka. Reguliše kontraktivnu sposobnost mišića i ubrzava zalečenje rana. Calivita proizvod pojačava rast i mentalnu svežinu i može de pomogne u lečenju izvesnih mentalnih smetnji. Pošto je cink potreban za normalnu prozvodnju testosterona i sperme, neki slučajevi poremećaja potencije mogu se objasniti nedostatkom cinka, stoga ga treba unositi u vidu tableta cinka. Nije slučajno što je ostniga kao afrodizijak (sredstvo za pojačanje polnog nagona) neobično popularna, jer ona sadrži veliku količinu. U slučaju manjka cinka raste apsorpcija teških metala u organizmu i, obratno, unošenjem cinka u tabletama može se smanjiti ugradnja toksičnih materija.

Aktivni sastojci

Cink 50 mg

Upotreba

1 tableta dnevno.

Napomena

Apsorpcija cinka može biti smanjena kalcijumom ili visokim unosom vlakana. U slučaju sportskih aktivnosti, teškog fizičkog rada, trudnoće i laktacije, potrebe za cinkom su povećane. U slučaju pravilnog doziranja ne može doći do pojave zdravstvenih problema, a takođe kod prekomernog uzimanja teško dolazi do problema, jer je cink toksičan jedino u količinama koje značajno prevazilaze preporučenu dnevnu dozu. Uvek čuvajte preporuke za doziranje na kutiji!

 

 

*Ovo je sajt nezavisnih distributera. Ukoliko želite da postanete saradnik, možete nas kontaktirati.

**Informacije sadržane u ovom tekstu su isključivo u edukativne svrhe i ne treba da budu korišćene za dijagnozu ili terapiju bez konsultovanja Zdravstvenog stručnjaka. Čitalac koji je zabrinut za svoje zdravlje treba da kontaktira lekara za savet.

Related Products