•  
 • Prirodni lek za prostatu

  Prirodni lek za prostatu

  Uvođenje visokokvalitetnih i čistih biljnih extrakta u ljudski organizam (kroz kožu), veoma brzo prodiru u krvotok koji lekovite čestice raznose po celom organizmu. Rasprodato

  Pročitajte više

  U starijim godinama mnogi muškarci počinju da imaju probleme sa mokrenjem, često imaju potrebu za mokrenjem i osećaju bol. Nemojte ignorisati svoju prostatu Benigno uvećanje prostate kod svakog drugog muškarca iznad 50. godine života.

  Lekovito ulje radjeno sa verom, jubavlju i pažnjom, kap po kap, po jedinstvenom recepturom i tehnologijom. Ulje se nanosi na telo, prodire u krv, koja nosi lekovite čestice po celom organizmu, slično kao kod inekcije ili tablete.

  Uvođenje visokokvalitetnih i čistih biljnih extrakta u ljudski organizam (kroz kožu), veoma brzo prodiru u krvotok koji lekovite čestice raznose po celom organizmu. 
  Bez upotrebe hemijskih nosilaca ili dodataka stranim čovekovom telu. Nakon što dospe u organizam deluje na strukrture i organe čija je ravnoteža ili aktivnost poremećena, vraćajući prirodnu harmoniju organizmu kao generalni tonik zdravlja. Jako je bitno da se stalno mažete kako bi lekovite čestice stalno bila prisutna u vašem telu. Pozitivni rezultati posle par dana, zavisi koliko ste uporni i disciplinovani mogžete se kompletno izlečiti.
  Bočica je od 100ml vam traje u zavisnosti koliko često je  koristite, pošto je to jak koncentrat par kapi na željeno mesto na telu će biti dovoljno. Mažite se ujutru celo telo, drugi put na željeno mesto popodne i na kraju pred spavanje. Disciplina je bitna da se često mažete kako bi imali efekta.

  Kada se namažete osetićete pravu prirodu na sebi, miris prave biljke, zaista je neverovatan osećaj.
  Volite svoje telo jer bićete još dugo sa njim. Pazite na svoje telo i ono će vam višestruko vratiti, bolestan čovek je teret i sebi i drugima. Još gore je kada ga lečite ili održavate sa lekovima koji maskiraju a ne leče ili vam prave neku skrivenu štetu. Odluka je na vama, birajte priroda ili sintetika.

  Promena na prvi dodir

  Način upotrebe 
  Namažite celo telo jednom dnevno, a željeno mesto više puta u toku dana po potrebi. Proizvod je koncentrovan, ali koža ga sa zadovoljstvom odmah upije, ne stavljajte suviše da budete masni, ako ste suvi treba još da dodate koju kap.

  Upozorenja: 
  Proizvod je jako aktivan. 
  Ne preporučuje se trudnicama i epileptičarima.

  Korpa  

  Nema proizvoda

  Slanje 0 RSD
  Ukupno 0 RSD

  Završi kupovinu

  KATEGORIJE PROIZVODA