UNIMEL krema protiv ekcema, psorijaze

ul5

Novo

Izuzetno efikasna u lečenju raznih hroničnih problema sa kožom, uključujući i keratoze, lišajeve, crvenilo lica (rozacea), herpes...   Jedinstvena biljna formula širokog polja delovanja daje brze rezultate bez štetnih efekata. Mogu koristiti bebe, deca, trudnice i dojilje. Snažno dejstvo ovog proizvoda postiže se zahvaljujući njegovom sastavu u koji ulaze efikasne i kvalitetne biljne komponente.

990 din

 

Papiloma krema protiv genitalnog herpesa i kondiloma

 

Izuzetno efikasna u lečenju raznih hroničnih problema sa kožom, uključujući i keratoze, lišajeve, kuperoze, crvenilo lica (rozacea), herpes...   Jedinstvena biljna formula širokog polja delovanja daje brze rezultate bez štetnih efekata. Mogu koristiti bebe, deca, trudnice i dojilje. Snažno dejstvo ovog proizvoda postiže se zahvaljujući njegovom sastavu u koji ulaze efikasne i kvalitetne biljne komponente. Njihovo udruženo delovanje čini Unimel izuzetno jakim i efikasnim sredstvom sa širokim spektrom terapijskih svojstava i odličnim rezultatima u lečenju kožnih obolenja čak i nepoznatog uzroka.   

 

Indikacije:

- sve vrste ekcema

- keratoze

- kuperoze

- herpes

- vitiligo

- psorijaza

- dekubitus

- rane različitog porekla

- alergijske reakcije na ubode insekata

- manja masna tkiva   

 

Sastav: 

- ekstrakt 13 biljaka 

- hladno ceđeno maslinovo ulje

- eterična ulja

- pčelinji vosak 

 

Upotreba:Nanositi u tankom sloju 2 puta u toku dana i uveče pred spavanje.Prema potrebi, može se koristiti i više puta u toku dana bez neželjenih efekata. 

 

Preparat ispitan u GZZZ Beograda.