•  
 • Melatonin, 60 tab

  Melatonin, 60 tab

  Život pun briga i napetosti utiče na naše raspoloženje i stanje nervnog sistema. Težina problema i individualne karakteristike su različite i stoga svako od nas drugačije doživljava kritične situacije.

  Ovaj proizvod se već neko vreme ne uvozi, pogledajte zamenu za ovaj proizvod ovde: Zamena za melatonin

  Pročitajte više

  Život pun briga i napetosti utiče na naše raspoloženje i stanje nervnog sistema. Težina problema i individualne karakteristike su različite i stoga svako od nas drugačije doživljava kritične situacije. Osobe koje teško mogu da savladaju stresne situacije šesto pate od nesanice, neraspoloženja, eventualno i od depresije. Korišćenje sredstava za umirenje i uspavljivanje praćeno je nuspojavama, a i odvikavanje od njih predstavlja teškoću. Upravo zbog toga, lekove treba uzimati samo u opravdanim slučajevima, isključivo po uputstvu lekara. U slučaju blažih simptoma vredi uzeti dodatke ishrani prirodnog porekla.

  Melatonin je jedinjenje proizvedeno u epifizi, koje ima važnu ulogu u regulisanju dnevnog ritma sna i budnog stanja. U vreme kada se smanjuje prirodna svetlost, njegova proizvodnja se povećava, što obezbeđuje biološki zadovoljavajući odmor organizma. Pod uticajem pojačanog ritma života, perioda sna koji ne odgovara bioritmu i veštačkog osvetljenja, proizvodnja melatonina u organizmu može da bude nedovoljna, što može rezultirati lošim snom i stoga je dobro da se melatonin suplementira kroz dodatke ishrani. On efikasno pomaže i prilikom prilagođavanja promeni vremenskih zona.

  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Ovaj proizvod se već neko vreme ne uvozi, pogledajte zamenu za ovaj proizvod ovde: Zamena za melatonin
  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Sastav:
  Melatonin 3 mg


  Upotreba:

  1-2 tablete dnevno.

   

  *Ovo je sajt nezavisnih distributera. Ukoliko želite da postanete saradnik, možete nas kontaktirati.

  **Informacije sadržane u ovom tekstu su isključivo u edukativne svrhe i ne treba da budu korišćene za dijagnozu ili terapiju bez konsultovanja Zdravstvenog stručnjaka. Čitalac koji je zabrinut za svoje zdravlje treba da kontaktira lekara za savet.

  Korpa  

  Nema proizvoda

  Slanje 0 RSD
  Ukupno 0 RSD

  Završi kupovinu

  KATEGORIJE PROIZVODA