•  
 • Melatonin, 60 tab

  Melatonin, 60 tab

  Život pun briga i napetosti utiče na naše raspoloženje i stanje nervnog sistema. Težina problema i individualne karakteristike su različite i stoga svako od nas drugačije doživljava kritične situacije.

  Ovaj proizvod se već neko vreme ne uvozi, pogledajte zamenu za ovaj proizvod ovde: Zamena za melatonin

  Pročitajte više

  Život pun briga i napetosti utiče na naše raspoloženje i stanje nervnog sistema. Težina problema i individualne karakteristike su različite i stoga svako od nas drugačije doživljava kritične situacije. Osobe koje teško mogu da savladaju stresne situacije šesto pate od nesanice, neraspoloženja, eventualno i od depresije. Korišćenje sredstava za umirenje i uspavljivanje praćeno je nuspojavama, a i odvikavanje od njih predstavlja teškoću. Upravo zbog toga, lekove treba uzimati samo u opravdanim slučajevima, isključivo po uputstvu lekara. U slučaju blažih simptoma vredi uzeti dodatke ishrani prirodnog porekla.

  Melatonin je jedinjenje proizvedeno u epifizi, koje ima važnu ulogu u regulisanju dnevnog ritma sna i budnog stanja. U vreme kada se smanjuje prirodna svetlost, njegova proizvodnja se povećava, što obezbeđuje biološki zadovoljavajući odmor organizma. Pod uticajem pojačanog ritma života, perioda sna koji ne odgovara bioritmu i veštačkog osvetljenja, proizvodnja melatonina u organizmu može da bude nedovoljna, što može rezultirati lošim snom i stoga je dobro da se melatonin suplementira kroz dodatke ishrani. On efikasno pomaže i prilikom prilagođavanja promeni vremenskih zona.

  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Ovaj proizvod se već neko vreme ne uvozi, pogledajte zamenu za ovaj proizvod ovde: Zamena za melatonin
  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Sastav:
  Melatonin 3 mg


  Upotreba:

  1-2 tablete dnevno.

   

  *Ovo je sajt nezavisnih distributera. Ukoliko želite da postanete saradnik, možete nas kontaktirati.

  **Informacije sadržane u ovom tekstu su isključivo u edukativne svrhe i ne treba da budu korišćene za dijagnozu ili terapiju bez konsultovanja Zdravstvenog stručnjaka. Čitalac koji je zabrinut za svoje zdravlje treba da kontaktira lekara za savet.

  Nema komentara trenutno.

  Korpa  

  Nema proizvoda

  Slanje 0 RSD
  Ukupno 0 RSD

  Završi kupovinu

  KATEGORIJE PROIZVODA