Calivita XShape, 90 kapsula Pogledaj uvećano

Calivita XShape, 90 kapsula

Kliknite ovde za naručivanje telefonom

Novo

Calivita XShape je preparat za dopunu ishrane pri režimu mršavljenja. Ovaj preparat za mršavljenje doprinosi uspešnosti dijeta.

4 265 din

Calivita XShape je prirodni preparat za dopunu ishrane pri režimu mršavljenja. Kao aktivne sastojke ovaj preparat za mršavljenje sadrži esencijalne aminokiseline, vitamine i hrom pikolinat, u cilju postizanja vitkog stasa, utegnutije telesne građe i definicije mišića. Primena Calivita XShape preparata uz odgovarajući način života izvanredno može doprineti uspešnosti dijeta i režima ishrane za mršavljenje.

Uloga aminokiselina u organizmu je veoma mnogostruka, najvažnija funkcija im je međutim, da budu glavne komponente u građi raznih belančevina (npr. muskulatornih proteina) i supstanci proteinske prirode (npr. hormona, enzima).

Karakteristika najvećeg broja savremenih kura mršavljenja jeste da su siromašne aminokiselinama, dalje, da se pri njihovom sprovođenju na samom početku može proknjižiti izvestan uspeh u pogledu skinutih kilograma, međutim smanjivanje telesne mase najčešće nije rezultat redukcije suvišnih masnih naslaga, već posledica izbacivanja vode iz organizma, odnosno gubitka mišićne mase. U interesu toga da u toku dijete ne gubimo vodu i mišiće, potrebno je da unesemo odgovarajuće hranljive materije i aminokiseline, a potrebne su i dovoljne količine tečnosti, kao i odgovarajuća fizička aktivnost.

Korišćenje aminokiselina je davno poznata metoda u skidanju telesne mase. Ko još nije čuo na primer o izvanrednim efektima L-karnitina u sagorevanju masti? Kompleks aminokiselina XShape formule osim L-karnitina sadrži još šest vrsta aminokiselina (arginin, lizin, glutamin, ornitin, fenilalanin i tirozin) u prirodnoj formi, koja se najefikasnije iskorištava u organizmu. Sportski preparati među koje i Calivita XShape spada su odlični sagorevači masti. Njihova primena dakle može doprineti uspešnosti dijete za mršavljenje, a što je još izrazito važno, korišćenjem ovih aminokiselina NE treba da se plašimo od eventualnog povećanja telesne mase.

U Calivita XShape preparatu aminokiseline smo dopunili vitaminima i hromom. Uticaj hroma na metabolizam je odavno poznat. Putem pospešivanja dejstva insulina koji se stvara u organizmu pozitivno utiče na metabolizam ugljenih hidrata, masti i belančevina, pomaže blokiranje apetita, koje se javlja kao rezultat naglog variranja nivoa šećera u krvi, a kao takav, izvanredno može dopuniti režim ishrane za mršavljenje. U prirodni preparat XShape koristi hrom u organskoj formi (hrom-pikolinat), pošto je njegova apsorpcija (iskorištavanje) u organizmu mnogo efikasnija, nego kod neorganskih oblika. B-vitamini su takođe neizostavni za odgovarajuće funkcionisanje metabolizma ugljenih hidrata, masti, belančevina i nukleinskih kiselina, a vitamin C obezbeđuje antioksidativnu zaštitu našeg organizma.

Uz odgovarajući režim ishrane i vođenje aktivnog života XShape može efikasno doprineti uspešnosti svakoj metodi za zdravo mršavljenje, ukoliko im je cilj postizanje trajnih rezultata. I upravo zbog toga može se preporučiti svakome ko pred sobom kao cilj istakne trajno smanjenje telesne mase, i u tome ne dozvoljava nikakav kompromis.

Napomena

- Preparat XShape ne može zameniti odgovarajući režim ishrane za smanjenje telesne mase, ni kretanje i eventualno potrebne izmene u načinu života!
- Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu!
- Držati van domašaja dece!
*Ovo je sajt nezavisnih distributera. Ukoliko želite da postanete saradnik, možete nas kontaktirati.

**Informacije sadržane u ovom tekstu su isključivo u edukativne svrhe i ne treba da budu korišćene za dijagnozu ili terapiju bez konsultovanja Zdravstvenog stručnjaka. Čitalac koji je zabrinut za svoje zdravlje treba da kontaktira lekara za savet.

Related Products