Staroplaninski melem za - Kondilome Pogledaj uvećano

Staroplaninski melem za - Kondilome

Kliknite ovde za naručivanje telefonom

Novo

Staroplaninski melem za Kondilome i bradavice
Sve te ružne izrasline nemaju nikakve šanse kada se tretiraju prirodnim Staroplaninskim melemom za kondilome i polne bradavice.

Na stanju!

920 din

 Poručite na :066 699 88 00

Van radnog vremena možete poručiti SMS porukom koja sadrži: ime, prezime, adresu, kontakt telefon i naziv proizvoda koji želite da poručite. 

Staroplaninski melem za Kondilome


Prirodni preparat protiv Kondiloma, polnih bradavica i bradavica na rukama.


Sve te ružne izrasline nemaju nikakve šanse kada se tretiraju prirodnim Staroplaninskim melemom za kondilome.

Visok kvalitet ovog preparata obezbeđuje nizak procenat recidiva. Rešite se ovih ružnih izraslina sami!
Niska cena i odličan učinak protiv izraslina nastalih HPV virusom, kao i to što se može samostalno koristiti u kućnim uslovima daje tretmanu Staroplaninskim melemom prednost u odnosu na druge načine eliminacije Kondiloma, Bradavica i drugih izraslina. 


Kako deluje Staroplaninski melem za kondilome?


Rezulati istraživanja su pokazali da Staroplaninski melem za Kurje oko i Bradavice, poseduje veoma jako keratolitičko dejstvo na HPV virus. Primećeno je značajno povlačenje i regeneracija obolelih kožnih lezija kod osoba koje su koristile melem već nakon min. 7 dana korišćenja po priloženom uputstvu. Macerati i ulja Čuvarkuće (Sempervivum Tektorum), Bršljana (Hedera Helix), Divlje Nane (Metnta Piperita) kao i dejstvo Salicylne kiseline su veoma efikasni u borbi protiv HPV virusa. Prirodna celuloza fiksira lekovito dejstvo biljaka. 
Nakon nanošenja Staroplaninskog melema za bradavice i kurije oko nema potrebe da se tretirano mesto zaštićuje dodatnim zavojima i flasterima i omogućeno je normalno kvašenje i ranje bolnog mesta. 
Staroplaninski melem za Kurje oko i Bradavice ne napada i ne oštećuje zdravo tkivo. Melem nije kozmetički preparat, te ga iz tog razloga ne treba utrljavati i nanositi na zdravu kožu, ali čak i da se to desi, osim blage iritacije u vidu crvenila nikakvih drugih reakcija nema.

Staroplaninski melem za kondilome polne bradavice iskustva i slike pre i posle

Nakon prvog tretmana Staroplaninskim melemom za kondilome i bradavice

Uputstvo za upotrebu Staroplaninskig melema za bradavice i kurije oko

Suština ovog tretmana je u tome da bilo da je u pitanju Kurje oko, Polna bradavica, Žulj na tabanu ili Bradavica na ruci, sve te bolne i neprijatne stvari moraju biti bez prekida, u kontinuitetu, prekriveni melemom u tačno odredjenom vremenskom periodu. To je iz razloga da je neophodno vreme da bi melem odradio svoj posao i ujedno eliminisao HPV virus. Voda, kvašenje, tuširanje i pranje, melemu ne smeta. Dakle, možete slobodno održavati ličnu higijenu ali obratite pažnju na mesta koja tretirate. Kad to kažemo, mislimo da prilikom održavanja lične higijene morate izbegavati trljanje tretiranih mesta na koži sundjerom, rukom i sl. Možete slobodno prati tretirana mesta ali pažljivo.

Terapija Staroplaninskim melemom za uklanjane kondiloma, polnih bradavica sprovodi se na sledeći način:

- Oprati obolelo mesto mlakom vodom i neutralnim sapunom.

- Preparat nanositi štapićem za uši sa vatom na kraju na kondilome i 0.5-1 cm oko njih u tankom sloju. Preparat u sebi sadrži  Organske rastvarače koji brzo isparavaju te nakon nanošenja prvog sloja treba sačekati 7 do 8 min. da se melem osuši na obolelom mestu i nakon toga  možete nastaviti sa aktivnostima.

- Nakon 12 h. od nanošenja prvog sloja naneti sledeći tanki sloj melema na isto mesto. Dakle sloj preko sloja. Opet sačekati 7 do 8 min. da se melem osuši na obolelom mestu i nastaviti sa aktivnostima.

- Postupak ponavljati sve dok se na kondilomi ne nanese 3 do 4 tankih slojeva jedan preko drugog (2 puta dnevno najbolje pre spavanja i ujutru).Za to vreme kondiloma se može kvasiti vodom prilikom pranja ali se nesme trljati (četkom, sunđerom i sl.).Nakon nanošenja melema isti ostaviti da stoji 14 dana, t.j. dozvoliti da lekovite tvari iz melema odrade svoj posao. Nedirati rukama i ne skidati !!

- 15.tog dana nakon premazivanja Kondiloma zadnjim slojem, pažljivo rukama potkopajte nanešene slojeve i lagano ih povucite ustranu. Neće Vas boleti. Kondilome će nestati ili će se u velikoj meri povući.Ukoliko na kraju otklanjanja bolesnog tkiva u sredini bolnog mesta ostane  još kondiloma napravite pauzu od 3 do 4 dana i ponovite postupak tako što ćete naneti  još 3 tankih slojeva jedan preko drugog,  jednom dnevno, i pustite melem da deluje 10 dana. Nakon toga ponovite postupak sa skidanjem. Budite uporni i mi Vam garantujemo sigurno izlečenje.

ZABRANJENA je upotreba preparata kod sledećih kategorija korisnika

* Kod osoba koje boluju od šećerne bolesti (Diabetes Mellitus). Ovo je iz tog razloga što se pomenuta bolest izmedu ostalog manifestuje i problemima sa poremećajem cirkulacije i eventualne pojave gangrene prstiju na nogama pa se upotreba našeg preparata u takvim slučajevima kontraindikuje.

* Kod osoba sa poremećajem u cirkulaciji donjih ekstremiteta iz istih razloga kao i kod šećerne bolesti.

* Kod osoba ispod 10 god. starosti. Nije preporučljivo tretiranje mlade dečije kože naročito na licu, Ili tretman sprovoditi pažljivo uz obavezno prisustvo roditelja.

* Kod trudnica. Nema podataka kako pomenuti sastojci mogu delovati na razvoj ploda u trudnoći te zbog preventivnih razloga ne preporučujemo trudnicama tretman.

 

Atest za melem je izvršio "Institut za javno zdravlje u Nišu - Centar za higijenu i humanu ekologiju" zavedeno pod brojem N-1126 od 08.04.2008.god.

Rok trajanja 12 meseci

Samo za spoljnu upotrebu isključivo po priloženom uputstvu.

Zapaljivo, sadrži organske rastvarače.

Melem čuvati na tamnom i suvom mestu van domašaja dece.

Pakovanje melema: Bocica 15 ml

Related Products