Biljna krema Nevitil protiv VITILIGA Pogledaj uvećano

Biljna krema Nevitil protiv VITILIGA

ul.14

Kliknite ovde za naručivanje telefonom

Novo

Nevitil krema za Vitiligo blagotvorno deluje na vraćanje prirodne boje kože na mestima gde su se pojavile bele mrlje. Ne sadrži kortikosteroide ni druge hemikalije. Potpuno je prirodna. Deluje kod odraslih i dece. Mogu je koristiti trudnice i dojilje. Odabrani biljni sastojci ove kreme prodiru kroz pore na koži i stimulišu melanocite na proizvodnju melanina, kožnog pigmenta. 

1 250 din

Nevitil krema za Vitiligo

Za biljnu kremu Nevitil moguće je lično preuzimanje u Beogradu, na Novom Beogradu i u blizini železničke stanice, uz prethodnu najavu.

Vitiligo je hronično kožno oboljenje koje karakterišu beli delovi kože nastale zbog gubitka normalnog pigmenta (melanina). Najčešće se javlja na rukama, licu, prevojima. Lekari smatraju Vitiligo autoimunom bolešću koja se ne prenosi. Ne predstavlja opasnu bolest i ima uglavnom velik uticaj na psihičko stanje obolelog usled promenjenog fizičkog izgleda.

Jedna od tri osobe obolele od Vitiliga imaju porodičnu istoriju te bolesti i najčešće se javlja između 10. i 30. godine života. Tačni uzroci nastanka Vitiliga nisu poznati, mada se jasno postavlja nasledni faktor kao jedan od činilaca, drugi potencijalni činioci su oslabljeni imunitet, opekotine od sunca i stres. Vitiligo ima oko 2% stanovništva.

Nevitil krema za Vitiligo blagotvorno deluje na vraćanje prirodne boje kože na mestima gde su se pojavile bele mrlje.

Nevitil biljna krema ne sadrži kortikosteroide ni druge hemikalije i svi sastojci se uzimaju iz prirode. 

Mogu je koristiti odrasli i deca. Mogu je koristiti trudnice i dojilje. Ne oštećuje kožu koja je normalno pigmentovana i bez problema se može nanositi i na delove koji nisu zahvaćeni depigmentacijom.

Odabrani biljni sastojci Nevitila prodiru kroz pore na koži i stimulišu melanocite na proizvodnju melanina, hormona zaduženog za pigmentaciju. Na taj način dolazi do vraćanja prirodne boje kože na mestima gde su se usled nedostatka melanina javila bele fleke.

Sastav Nevitil kreme:

- ekstrakt 8 lekovitih biljaka u hladno ceđenom maslinovom ulju

- etarska ulja

- pčelinji vosak

Upotreba Nevitil kreme:

Kremu nanositi dva puta u toku dana i uveče pred spavanje na ugrožena područja.

Pakovanje Nevitil kreme je 100 grama.

Iskustva korisnika:

"Imam vitiligo više od 7 godina, pogotovo na licu oko usana. Nakon brojnih "preparata iz prirode" kada sam čuo za ovu kremu bio sam skeptičan, pogotovu kada sam video koliko su naveli da biljaka ima u sastavu. Kremu sam mazao svakog dana, prateći uputstvo, i u početku mi se činilo da je sve uzaludno."

Često postavljana pitanja:

Za koliko se vide prvi rezultati?

  • *Prvi rezultati su najčešće vidljivi nakon 30 dana. U svakom slučaju upornost je neophodna. Ne može se očekivati da problem koji postoji 7-8 godina bude rešen u roku od par dana.

Da li može da se koristi krema ako se izlažemo suncu?

  • *Da. Preporuka je mazati kremu pre izlaganja suncu.

Način upotrebe, koliko često mazati?

  • *Dva puta u toku dana i uveče pred spavanje.

Kolika je uspešnost Nevitil kreme?

  • *Na osnovu informacija koje dobijamo od kupaca i korisnika Nevitila slobodno možemo reći da su svi kupci koji su nam se javili ponovo izuzetno zadovoljni.

Koliko je teško pakovanje, koliko kreme ima?

  • *Jedno pakovanje sadrži 100gr kreme.

ZA PROBLEME SA EKCEMOM,  KERATOZAMA, LIŠAJEVIMA, CRVENILOM LICA, BUBULJICAMA I DRUGIM KOŽNIM PROMENAMA, PREPORUČUJE SE KREMA UNIMEL.

Još malo o Vitiligu, video je na engleskom jeziku. 

***Nevitil krema je ispitana u laboratoriji ANAHEM, Beograd.

Bezbedna je za upotrebu. Mogu je koristiti deca, trudnice i dojilje.

Težina100 gr
Rok upotrebe2 godine

Related Products