Dostava proizvoda

Dostava proizvoda vrši se putem Kurirskih Službi Daily Express i Post Express. 

Sve porudžbine pristigle radnim danom do 13:00h biće poslate u toku dana i u roku od 24h će se naći na Vašoj adresi (uz uslov da svi proizvodi imaju na lageru i da kurirska služba nema dodatnih poteškoća). 

Prilikom procesa poručivanja ostavljate Vašu adresu i broj telefona na koji Vas lokalni Kurir kontaktira da bi se dogovorili oko termina isporuke.  
Ukoliko Vaši podaci nisu potpuni, ili napravite dve identične pordžbine, dostava se produžava dok ne dobijemo odgovor od Vas koliko proizvoda želite da Vam bude dostavljeno. 

Plaćanje se vrši pouzećem. Odnosno, prilikom dostave novac, naznačen u porudžbini, dajete kuriru.

 

Proizvođači sa kojima PrirodniLek.rs sarađuje nažalost trenutno nemaju mogućnost za slanje van Srbije, osim ULMO proizvoda koji svoje proizvode šalju u BiH, Makedoniju i Hrvatsku. 

Poštarina za većinu proizvoda je u proseku između 200-250 RSD, i za jastuke od heljde 300-350 RSD.

 

Rok isporuke vaše porudžbenice je od 1-4 radna dana od dana kada nam pristigne vaša porudžbenica. Trenutno kurirske službe nisu u mogućnosti da proizvode preuzimaju subotom i nedeljom, stoga se porudžbine od vikenda obrađuju tek u ponedeljak. 

 

Kada vasa porudžbenica bude spakovana i poslata, dobićete obaveštavajući e-mail da vam je pošiljka poslata i sms sa kodom za praćenje vaše pošiljke. Ukoliko ne dobijete ovaj mail a paket vam nije stigao u roku od 5 radnih dana, kontaktirajte naš korisnički servis koji možete naći na sledećem linku: https://prirodnilek.rs/pages/kontakt da bismo utvrdili gde se Vaš paket nalazi.

 

Narudžbine se najčešće šalju Daily Express ili post express kurirskom službom.

 

Cenovnik je sličan za oba kurira i zavisi od težine paketa.