O nama

Dobrodošli na PrirodniLek.rs

Čestitamo vam na odluci da krenete putem prirode i da preuzmete odgovornost za sopstveno zdravlje. Jer, briga o sebi je ključ za kvalitetan i dugovečan život.  Samim tim što ste posetili naše stranice znači da ste već jedan korak napred ka tom cilju.

Mi vam ne nudimo instant rešenja, već vodič kako da na jednostavan način uspostavite balans između zdravog života, prirode i unutrašnje harmonije.

Zato smo se potrudili da se u našoj internet prodavnici nađe što veći broj preparata na prirodnoj bazi,  i to različitih proizvođača, kako bismo vam olakšali potragu.

Vođeni činjenicom da je prevencija pola zdravlja, u svoju ponudu smo uvrstili različite vitamine, minerale, dodatke ishrani, kao i preparate za jačanje imuniteta.

Koliko puta ste čuli za narodne lekove? Da su najbolji medikamenti oni koji su prirodni i koriste se vekovima. Prirodni lekovi su katalizator koji pomaže organizmu da pokrene svoju urođenu sposobnost da se sam leči. Iz tih razloga smo rešili da budemo vaša podrška na putu ka zdravlju, pa vam možemo ponuditi različite preparate koji vam mogu pomoći pri izlečenju. Tu su različiti melemi i kreme za ekcem i hemoroide, kao i kapsule za probleme sa varenjem.

Sigurno da se stanje organizma odražava i na naš fizički izgled, zato vam prirodna kozmetika vrhunskog kvaliteta može pomoći pri očuvanju tonusa kože i mladalačkog izgleda.

Edukovan kupac je ujedno i zadovoljan kupac, pa se trudimo da na svom sajtu pratimo inovacije iz sveta prirodne medicine, ali i da informišemo kako i na koji način možete da poboljšate kvalitet života.

Do proizvoda već za 24h

Znamo koliko je neugodno čekati kada je zdravlje u pitanju, zato je i nama bitno da isporuka proizvoda bude u što kraćem vremenskom periodu. Već u roku od jednog dana, naručeni proizvod naći će se na vašoj adresi, a naš call centar vam je na raspolaganju svakog radnog dana od 12-14h.

Ko su naši saradnici?

Osnovni cilj nam je da ponudimo kupcima mogućnost da kupe 100 odsto siguran i blagotvoran preparat gde nema nikakve sumnje da je napravljen na prirodnoj bazi. Ostvarili smo saradnju upravo sa takvim proizvođačima, kao što su CaliVita, Ulmo, Tentorium i Staroplaninski Melem. Ukoliko želite da se vaši proizvodi nađu u našoj online prodavnici možete nas kontaktirati putem emaila prodaja@prirodnilek.rs sa naznakom za poslovnu saradnju ili putem telefona 065 8998800 (12-14h radnim danom)

PrirodniLek.rs okupio je entuzijaste koji su ubeđeni da je moć prirode dovoljno jaka i da njena dejstva treba široko koristiti kako bi unapredili svakodnevni život. Ipak, zdravlje nema alternativu, zar ne?

Vitaminipreparati za jačanje imunitetapreparati za smirenje i opuštanjepčelinji proizvodiza rešavanje problema sa varenjemmineralimultivitaminipreparati za mršavljenje i gojenje i ostali dodaci ishrani.

Neki od proizvođača sa kojima sarađujemo su: Calivita Ulmo Tentorium StaroPlaninski Melem |

Ukoliko ste proizvođač i želite da izlistate svoje proizvode na našoj internet prodavnici, pročitajte više na stranici saradnja ili nas kontaktirajte direktno na email prodaja@prirodnilek.rs sa naznakom za poslovnu saradnju ili putem telefona 065 8998800 (12-14h radnim danom)

Zvog nepredviđenih okolnosti postoji mogućnost kašnjenja isporuke proizvoda. Mi svakako dajemo sve od sebe da isporuka bude na vreme.